În timp ce senatorul PNL, Eugen Pîrvulescu, se laudă cu tâmpenia lui de lege adoptată de Senat, Marian Godină șterge cu el pe jos și ne arată cât de iresponsabili și lipsiți de logică sunt cei care ar fi trebuit să facă opoziție borfașilor din PSD.

Domnul parlamentar e tare mândru cu realizarea sa. 
Am curaj să pun pariu pe orice că numărul de accidente rutiere având cauză viteza excesivă va crește alarmant după intrarea în vigoare a acestei legi aberante.Domnul Eugen Pirvulescu spune în ultima frază că această lege are ca scop prevenirea accidentelor și determinarea șoferilor de a fi mai responsabili.
Asemenea aberație e greu de debitat de un om care calculează bine ceea ce spune și nu poate avea absolut niciun argument. Tocmai faptul că nu puteai ști unde e ascuns un radar te făcea să mergi mai încet. Pe șoferii care respectau regimul legal de viteză, această lege nu îi va ajuta cu absolut nimic, însă le va fi foarte utilă vitezomanilor, acelora pe care îi interesează să știe unde e Poliția pentru a o lăsa mai moale și care vor merge tare nestingheriți acolo unde e „liber”.


Oare de ce trebuie să fim noi mai cu moț decât ceilalți europeni care au parte de radare ascunse în tomberoane și prin copaci?Cum se va simți oare domnul parlamentar când se va constata o creștere a numărului de morți din accidente rutiere? Pentru că, repet, am curaj să dau în scris că asta se va întâmpla.
Se pare că mai toate legile se dau în favoarea celor care au obiceiul de a încălca legea și mai puțin pentru cei care o respectă. 


P.S. domnul și-a asumat atât de mult postarea încât a șters-o.
Domnule Eugen Pirvulescu, dacă mi-ați da un răspuns la o singură întrebare, m-ați încuia și v-aș cere scuze:
Nu o să vorbesc la persoana întâi pentru că eu nu sunt un șofer model, am mai luat câte un radar, dar mi-a fost benefic pentru că m-a mai temperat. Așa că o să-l dau exemplu pe Georgică. Georgică a învățat la școala de șoferi vitezele cu care se circulă pe anumite sectoare de drum. Georgică cunoaște și indicatoarele rutiere și e foarte atent la ele. Georgică își iubește familia, se iubește pe el și conduce foarte prudent, fără să depășească vreodată viteza maximă legal admisă. Întrebări: cu ce-l ajută pe Georgică legea dumneavoastră?

Cum îl face mai responsabil și cum îl previne?
Ghiță, în schimb, e vitezoman. El conduce cu viteză, dar cu teama de a nu rămâne fără permis, deci are totuși o reținere pentru că nu știe când poate da peste un radar. Ghiță nu bagă în seamă indicatoarele și consideră că alea-s pentru fraieri, știe el mai bine cu ce viteză să meargă. Ghiță află că de acum Poliția trebuie să fie la vedere tot timpul. Va fi Ghiță mai responsabil? 


Pe cine ajută legea asta? Pe Georgică sau pe Ghiță?
Unele întrebări sunt retorice, așa că aș aprecia un răspuns doar pentru prima.
Cu ce îi ajută legea asta pe șoferii corecți? Dacă îmi dați un raspuns argumentat, promit să mă duc la culcare
”, scrie Godină pe Facebook.

SEMNEAZĂ ȘI TU https://petitieonline.net/petitie/29746158 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.