Avocata Monica Cercelescu, director de comunicare la Uniunea Națională a Barourilor din România, a declarat, pentru Europa FM, că persoana care se pretinde avocat și l-a ajutat pe falsul chirurg Matteo Politi să facă rost de documentele necesare pentru a opera în România nu figurează în Tabloul Avocaților, ceea ce înseamnă că nu este avocat.

„Numele care se vehiculează în spațiul public nu apare în tabloul avocaților din România. Nu putem face, încă, referințe la acest nume, deoarece este o anchetă în curs, în care nu știm exact ce s-a întâmplat. Dacă persoana respectivă s-a prezentat drept avocat sau drept mandatar al italianului. Verificat în tabloul avocaților … nu apare. Deci, acea persoană nu este avocat”, a declarat Monica Cercelescu.

Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Investigaţii Criminale – a informat încă din noiembrie Uniunea Barourilor că există o reţea specializată în falsificarea de documente pentru cei care vor să lucreze avocați, chiar dacă nu fac parte din barouri, mai scrie Europa FM.

Uniunea Barourilor le recomandă celor care își angajează un avocat să îl verifice în tabloul avocaţilor, singurul document oficial care poate atesta această calitate. (Sursa: Digi24.ro)

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

De ce Curtea de Apel i-a dat cu suspendare, iar Curtea Supremă i-a dat 9 ani cu executare

OUG marca PSD: Prejudiciile create din fraudarea fondurile UE să fie plătite din bugetul statului

Tariceanu îi ia apărarea Olguței: Dar domnul Iohannis ce experiență are că a devenit președinte?

Ciutacu a întrebat-o în direct pe Olguța Vasilescu dacă e CURVĂ. Oare chiar are dubii? – dacnews.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here