Jurnalistul Oreste Teodorescu a publicat audiențele TV de joi seară, prima zi de joi în care emisiunea lui Rareș Bogdan a fost eliminată din grilă pentru a-i face loc lui Cozmin Gușă.

Concluzia este tristă pentru Realitatea TV: audiența postului a scăzut de 3-4 ori față de serile obișnuite cu Rareș Bogdan. Scălâmbăielile lui Gușă au alungat publicul, astfel încât au jubilat posturile de propagandă ale PSD, în primul rând Antena 3 și RTV.

Oreste: ”Realitatea TV fără Rareș Bogdan a făcut, pe tronsonul marcat de ilustrul, genialul, nemaipomenitul, extravagantul, oratorul… practic zeul Cozmin Gușă, o audiență generală de 0,5! În serile obișnuite, cu Rareș Bogdan la butoane, scorul era de 1,8-2,0… Ăsta da, succes! Bravo, Kuzmine… ești regele la haudiențe!!!” (Sursa: Ziaristii.com)

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

 • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
 • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Încă un tâlhar eliberat de legea lui Toader a recidivat. A ucis un bătrân pentru 100 de lei

Falsul chirurg Matteo Politi ar fi fost ajutat să opereze în România de un fals avocat – dacnews.net

De ce Curtea de Apel i-a dat cu suspendare, iar Curtea Supremă i-a dat 9 ani cu executare

OUG marca PSD: Prejudiciile create din fraudarea fondurile UE să fie plătite din bugetul statului

3 COMENTARII

 1. Prabusirea se datoreaza schimbarii ‘”macazului’, brusc, spre o asa zisa „sa aiba domnul Gusa toate parerile”in platou. UN FEL DE TALMES BALMES din care telespectatorul sa nu plece cu vreo concluzie.Acest „macaz”conduce la o manipulare grosolana. Domnule Gusa ne-am saturat ! Cea mai mare gresala a fost sa-l lasati sau sa-l puneti pe Hoandra sa „verse dejectiile” pentru apararea hotilor de bani publici.Domnule Gusa aveti destule experiente cu schimbari personale si ati avut deziluzii.Macazul din aceasta emisiune va va duce in TRIAJ, domnule !

 2. Sunt cifre care nu fac decat sa confirme declinul previzionat de multi umaritori ai postului, avand in vedere stilul abramburistic al mega analistului Gusa.In emisiunea de la Arad l-a lasat pe primarul Falca sa vorbeasca 30 secunde iar el a comentat mai mult ,nu stiu cat pentru ca am schimbat postul.Am gasit un film si l-am urmarit.Pana si faptul ca analistul Gusa sta in picioare iar invitatii pe scaun mi se pare o atitudine de „stapan”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.