Victor Ciutacu, realizator la Romania TV, i-a calificat drept „fraier” pe cei peste 200.000 de romani care facut donatii Asociatiei „Daruieste viata” pentru a construi in Bucuresti un spital pentru copiii bolnavi de cancer, scrie Aktual24.ro.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

Enervat reprezentantii Ministerului Sanatatii au declansat controale si la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa gravele evenimente de la Spitalul Floreasca, Ciutacu lanseaza un atac violent in care le loveste si pe Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu de la „Daruieste viata”. „Evident ca din montajul media nu puteau lipsi cucoanele alea doua care isi construiesc spital pe banii fraierilor”, scrie Ciutacu.

„Gunoaiele astea continua campania de preluare in forta a conducerilor marilor spitale. De fapt, a bugetelor de investitii si de cheltuieli cu aprovizionarea, ca sa fiu mai exact. Dupa ce Floreasca e un caz aproape rezolvat, asaltul s-a mutat la portile Universitarului. Ce face Digi 24 din ora-n ora, cu tot cu personajele sugatoare de bugete de PR pharma (si nu numai) pe care le vantura pe post de priceputi in domeniu, depaseste orice limita de abjectie. De pe vremea lui Eugen Nicolaescu nu am mai vazut asa ceva. Da’ atunci exista (si era viu), cu toate ale lui, Sorin Oprescu. Azi, cu exceptia doctorului Monica Pop, tac somitatile medicale ca rahatii-n tufe. Si isi merita soarta…

P. S. Evident ca din montajul media nu puteau lipsi cucoanele alea doua care isi construiesc spital pe banii fraierilor. Ele sunt backing vocals pentru candidatul fara slujba, dar cu foame de controlat sistemul sanitar, la Primaria Capitalei”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tatar a mers miercuri la Spitalul Universitar din Capitala pentru a verifica informatiile conform carora echipa medicala a Sectiei de Ortopedie nu a fost instruita in legatura cu utilizarea noului Bloc Operator al unitatiile medicale.

Membrii Sectiei de Ortopedie ar fi refuzat sa intre miercuri in sala de operatie, inaugurata la mijlocul lunii decembrie 2019, la Spitalul Universitar, pentru ca nu li s-ar fi facut instructajul necesar. Temerile lor au aparut in urma recentelor evenimente de la Spitalul Floreasca.

In acest context, secretarul de stat Nelu Tatar a afirmat ca va merge la Spitalul Universitar pentru a se informa in legatura cu situatia de acolo.

„Astazi (miercuri – n.red.) voi merge la Spitalul Universitar, nu neaparat intr-o verificare, cat ca o informare a situatiei locale. E o investitie in blocul operator, desfasurata de Banca Mondiala prin Ministerul Sanatatii si vom merge sa evidentiem la fata locului cum se prezinta. Tinem cont de faptul ca acolo s-a deschis un heliport iar zilele urmatoare vor urma vizite si in alte spitale din Bucuresti. Suntem o echipa din teritoriu care stie ce se intampla in spitalele judetene, in spitalele orasenesti, vrem sa vedem ce se intampla si in spitalele din municipiul Bucuresti, care sunt in subordinea ministerului. (…) Ce vreau sa va anunt, ca aceste vizite si de informare in spitale nu sunt in urma reclamatiilor. Sunt niste vizite pe care Ministerul Sanatatii le face in toate spitalele care sunt in subordinea ministerului. Si am propus ca intr-adevar aceste vizite sa devina cotidiene si sa ne putem manifesta, efectiv, la patul pacientului”, a spus sursa citata la Digi 24.

Potrivit oficialilor din Spitalul Universitar, miercuri, la nivelul unitatii medicale a avut loc o sedinta in care s-a analizat prima luna de functionare a Blocului Operator si pentru optimizarea activitatii acestuia.

Click AICIPeste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte. 

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. Domnul ciutacu poate sa-si faca sepuku in direct la televiziunea lui de doua parale,ca nu intereseaza pe nimeni calitatile lui de trompeta ale penalilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.