Ministerul de Interne a demarat un control la Jandarmerie, pentru a lămuri cum de-a ajuns Alexandru Cumpănașu, dubiosul mufat la bugetul public care “agață” minore pe TikTok, să primească gardă personală în 2019, dezvăluie în exclusivitate G4Media.

Corpul de control al ministrului a mers la Jandarmerie după ce un raport al Curții de Conturi, făcut în august 2020, a arătat că dispozitivul de protecție a fost dispus ilegal chiar de ministrul de Interne de atunci, Mihai Fifor (PSD), din Guvernul Dăncilă, iar prejudiciul se ridică la 400.000 de lei.

PSD i-a dat atunci lui Cumpănașu nu doar gardă personală din efectivele Jandarmeriei, ci și un autoturism de lux.

Personajul, un produs și un profitor al sistemului, abonat la contracte și colaborări cu instituții ale statului, girat de numeroși politicieni, este în centrul unui uriaș scandal chiar zilele acestea. Cumpănașu are pe TikTok un cont intitulat profu.online, deși el nu este profesor, unde li se adresează adolescenților în special. Are numeroase momente în care îi instigă pe copii la violență, la sfidarea profesorilor și la desconsiderarea școlii.

Li se laudă fetelor de 14-15 ani că este foarte dotat sexual, că a făcut sex în WC-uri cu viitoare profesoare pe când era la liceu și în școala generală, iar adesea le face apropouri și complimente dubioase tinerelor care intră în dialog cu el.

Cumpănașu a fost acuzat acum două zile de o fată de 19 ani că, pe când era minoră, individul a venit adus de profesori în școală, ca să le țină niște discursuri, dar în final a acostat-o pe WhatsApp și i-a propus să facă sex în trei, cu el și cu soția lui.

În 2019, după tragedia de la Caracal, Alexandru Cumpănașu a speculat faptul că era rudă (îndepărtată) cu una dintre fetele ucise de psihopatul Dincă pentru a intra în centrul atenției publice. A lansat nenumărate știri false, inclusiv aceea că are dovezi privind faptul că fata ar fi, de fapt, în viață și dusă în Italia.

Pe baza acestei notorietăți, Cumpănașu s-a propulsat în campania pentru alegerile prezidențiale – nici azi nu e clar cum și de unde a făcut rost de semnăturile necesare, cum nu e clar nici dacă le-a avut vreodată cu adevărat.

În 2019, Cumpănașu a fost singurul dintre candidații la prezidențiale care a beneficiat de dispozitiv de protecție special al Jandarmeriei. Paza sa a fost asigurată de luptători din Brigada specială de Intervenții a Jandarmeriei și i s-a pus la dispoziție un automobil de teren Volkswagen Touareg. Ministru de Interne era Mihai Fifor de la PSD.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.