Gabriel Oprea, camdidat independent pentru Camera Deputatilor in Bucuresti a obtinut doar 800 de voturi. In trecut, el se lauda ca partidul pe care l-a infiintat, UNPR, are un milion de membri, scrie Aktual24.ro.

Cine credeți că ar fi cel mai potrivit prim-ministru, având în vedere actuala situație socio-politică?

View Results

Loading ... Loading ...

Generalul Gabriel Oprea a obtinut mai putin de 1.000 de voturi. In noiembrie, el sustinea ca si-a depus candidatura „la cererea militarilor si politistilor din toata tara si mai ales din Bucuresti”. „Sunt convins ca voi primi increderea multor patrioti romani si special a militarilor si familiilor lor”, mai spunea Oprea.

„Sunt un om care m-am batut pentru securitatea nationala a Romaniei in sensul bun al cuvantului. Astazi parca traim intr-o alta lume, avem un dusman comun, este aceasta pandemie cred ca trebuie toti sa fin solidari si vedeti si dumneavoastra ca in intreaga lume care lupta impotriva acestei pandemii in primele randuri sunt alaturi de medici, de personalul medical sunt militarii si politistii oameni care jura sa-si apere tara chiar cu pretul vietii”, a mai explicat Oprea.

Oprea avea nevoie de 16.000 de voturi pentru a intra in Parlament.

In mai 2018, Gabriel Oprea a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru ucidere din culpa, in dosarul deschis dupa moartea politistului Bogdan Gigina, care facea parte din dispozitivul de insotire a ministrului.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here