Liderul senatorilor PNL Florin Cîţu a acuzat, joi, că Rusia s-a folosit de premierul Viorica Dăncilă, de ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici şi de „restul găştii” din PSD pentru a şterge datoria Cubei către România, scrie Epoch Times România.

Care credeți că este cea mai mare prioritate a guvernului PNL în perioada imediat următoare?

  • Eliminare pensii speciale (22%, 1.215 Votes)
  • Alegeri locale în două tururi (19%, 1.058 Votes)
  • Alegeri anticipate (18%, 1.005 Votes)
  • Eliminarea imunității parlamentare (10%, 546 Votes)
  • Autostrăzi, școli și spitale (9%, 491 Votes)
  • Revizuire Constituție și reducerea numărului de parlamentari (7%, 367 Votes)
  • Refacerea legilor pe jutiție și desființarea Secției Speciale (6%, 342 Votes)
  • Eliminarea bugetarilor de LUX (4%, 238 Votes)
  • Absorție superioară de fonduri europene (3%, 184 Votes)

Total Voters: 5.446

bestkids.ro
Loading ... Loading ...

„Cum a şters Kremlinul datoria de 1.5 miliarde dolari a Cubei către România folosindu-se de Dăncilă/Теодорович şi PSD. În 2014 mai România îl trimite pe Atilla Gyorgy, reprezentat al României în boardul Băncii Internaţionale de Investiţii (BII), la reuniunea Consiliului BII la Havana, Cuba. Împreună cu BII, la sugestia BII oare? România aborda şi tema datoriei istorice a Cubei către România.

Drept recompensă pentru întâlnirea cu oficialii cubanezi România NEGOCIAZĂ la acea întâlnire a conducerii BII, prin secretarul de stat, MODIFICAREA acordului dintre România şi BII. Acordul este SEMNAT de acelaşi secretar de stat în mandatul ministrului Теодорович (interesant nu?), la Bucureşti pe 1.07.2015. Pe 14 noiembrie 2018 Теодорович se întâlnea cu preşedintele BII la Bucureşti. Îl ameninţă cu dezvăluiri? Posibil, pentru că a doua zi Теодорович ia o decizie surprinzătoare”, a declarat Cîţu.

Potrivit liderului PNL, pe 15 noiembrie 2018, la o zi după întâlnirea cu preşedintele BII, Guvernul României, la propunerea lui Teodorovici, aprobă în şedinţa de guvern hotărârea nr. 921/2018 prin care se schimbă reprezentarea României la BII: „Guvernatorul pentru România în Consiliul Guvernatorilor Băncii Internaţionale de Investiţii este ministrul finanţelor publice, iar supleantul său este o persoană desemnată de ministrul finanţelor publice”.

evomag.ro

Liberalul a punctat că, astfel, este scos din schemă „soldatul disciplinat” A. Gyrorgy iar Teodorovici „preia relaţia cu Kremlinul”.

„Pe 2 decembrie 2018 a avut loc vizita de lucru a ministrului finanţelor publice şi a ministrului sănătăţii în Cuba. Delegaţia a fost primită de Ricardo Cabrisas Ruiz – sursa MFP. (Теодорович a zburat cu Aeroflot). Dar exact ca în 2014, COINCIDENŢĂ are loc tot în Cuba la Varadero, ÎN ACELAŞI TIMP, şedinţa Boardului BII din care acum face parte Теодорович Preşedintele BII se vede cu acelaşi Ricardo Cabrisas Ruiz.

Iar acum aflăm şi ce au pus la cale Теодорович şi Kremlinul în Cuba: ‘ştergerea a 90% din datorie şi negocierea modului de recuperare a restului de 10%’ – Datoria este de 1.5 miliarde dolari. Astfel avem filmul prefect prin care Kremlinul folosindu-se de Dăncilă/Теодорович şi restul găştii a reuşit să ŞTEARGĂ datoria Cubei către România – 1.5 miliarde euro. Toţi vor răspunde. Dacă nici aici nu este vorba de trădare de ţară… P.S. Este Теодорович spion rus?”, a precizat Cîţu.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here