Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat, marti noapte, ca si salilele de jocuri de noroc vor fi inchise in Bucuresti. PSD a declansat un tir propagandistic prin care sustine ca „pacanelele raman deschise”, in timp ce se „romanii vor fi inchisi in case”, scrie Aktual24.ro.

„Salile de jocuri vor si ele inchise. Daca nu au fost incluse, sigur vor fi. In hotarare (Hotararea Comitetului pentru Situatii de Urgenta – n.red.) s-au prevazut in mod cert si salile de jocuri”, a declarat Arafat la TVR.

Marti, numerosi lideri ai PSD si propagandisti PSD au sustinut ca urmeaza ca romanii sa fie „inchisi” in case, in timp ce „pacanelele raman deschise”.

„Practic, tot ce stiu sa faca actualii guvernanti de dreapta este sa impuna restrictii si sa ne inchida in case, in timp ce pacanelele, de exemplu, sprijinite de prietenul lui Orban din industria jocurilor de noroc, raman deschise, fiind domeniul privilegiat, protejat de PNL”, a scris pe Facebook senatorul PSD Mihai Fifor.

Acealsi mesaj este propagat si de Adriana Bahmuteanu. „Este strigator la cer ce se intampla!!!

Astia chiar ne cred prosti???? Care e logica??? Logica Lucovid!!! Se inchid restaurantele, cinematografele si teatrele, dar vor functiona pacanelele!!!!”, s-a isterizat Bahmuteanu pe Facebook.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Relaxează-te puțin! Ascultă asta:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.