Nicușor Dan pune punct ambițiilor lui Neamțu. Nicio șansă ca acesta să devină viceprimar al Capitalei

1806
0

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, a lasat joi de inteles ca Mihail Neamtu nu are nicio sansa sa devina viceprimar al Capitalei, scrie Aktual24.ro. 

„Codul Administrativ prevede doi viceprimari si protocolul PNL cu USR PLUS stabileste cate unul pentru fiecare. Deci e clar ca viceprimari vor fi Stelian Bujduveanu si Vlad Voiculescu. Nu am avut inca discutii cu toti consilierii”, a declarat Nicusor Dan pentru Libertatea.

Intrebat daca va conditiona incheierea unei aliante la Bucuresti de crearea unei noi functii de viceprimar pentru Mihail Neamtu, presedintele PMP, Eugen Tomac, a raspuns fara sa ezite: “Nu, deocamdata doar negociem. Daca se va crea, atunci voi decide pe cine propun”.

Lideri ai USR afirma ca initiativa ii apartine mai degraba lui Mihail Neamtu decat conducerii PMP. “Neamtu e in campanie sa-si faca loc pe lista PMP la parlamentare, ca e inghesuiala mare. Sunt doua functii de viceprimar. E clar. Voiculescu si Bujduveanu. De unde sa ii dea vice? Numarul de viceprimari e batut in cuie in Codul Administrativ. Si nu da Orban ordonanta pentru Mihail Neamtu”, a explicat o sursa politica din conducerea USR.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Relaxează-te puțin! Ascultă asta:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here