Președintele SUA, Donald Trump, i-a transmis o scrisoare șefului statului Klaus Iohannis în care și-a cerut scuze că a anulat întâlnirea din 12 iulie, la summit-ul NATO de la Bruxelles, precizând că speră să se vadă cât mai curând, au declarat surse politice citate de Mediafax.

La summit-ul NATO care s-a desfășurat la Bruxelles între 11 și 12 iulie, liderul de la Casa Albă a anulat de urgență întrevederea cu președintele Klaus Iohannis. Potrivit unor surse oficiale, președintele american a anulat toate întâlnirile bilaterale atunci. Cei doi doi șefi de stat ar fi urmat să discute despre cooperarea bilaterală în cadrul parteneriatului strategic româno-american.


„Presedintele Donald Trump trebuia să iasă de la reuniune și să participe la întâlnirile bilaterale. În cadrul reuniunii au fost discuții contradictorii și a trebuit să rămână în sală. Au fost scoase statele partenere și au rămas doar aliatii”, au spus, pentru Mediafax, surse oficiale.

Sursele citate au transmis că președintele american și-a anulat întâlnirile stabilite pentru data de 12 iulie, în a doua zi a summit-ului NATO, Trump urmând să plece spre Londra.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.