Comunitățile ”Declic” și ”Rezist Zurich” au închiriat un spațiu publicitar pe ecranele din gara aeroportului din Geneva, Elveția, pentru a rula în fiecare zi un spot cu imagini de la reprimarea violentă de către jandarmi a mitingului din 10 august din Piața Victoriei. Locul nu a fost aleasă întâmplător, la Geneva avându-și sediul Înaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului, Michelle Bachelet, scrie G4Media.ro.

De altfel, spotul conține un mesaj adresat direct lui Bachelet: ”Luați o poziție fermă împotriva abuzurilor comise la adresa drepturilor omului în România”.

Pe ecranul publicitar, amplasat într-un loc cu maximă vizibilitate – lângă panourile de plecări / sosiri – rulează fotografii cu oameni loviți și gazați de jandarmi, însoțite de următoarele mesaje: ”We are not well / +100.000 peacefull citizens gassed and beaten-up in Romania / UN: Take a strog stand against human rights abuses in Romania”.

Pe pagina de Facebook a comunității Declic este și o rugăminte adresată Înaltului Comisar ONU pentru drepturile Omului:  ”Ms. Michelle Bachelet, take a strong stand against human rights abuses in Romania! 80.000 Romanians are asking you to act on human rights abuses against peaceful protesters in Bucharest”.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.