Victor Ponta susține într-o postare pe Facebook că Liviu Dragnea a mințit când a spus că l-a dat afară pe George Harabagiu, șeful PSD Online. Harabagiu a fost responsabil pentru campania de propagandă din iunie, când paginile de Facebook ale organizațiilor PSD au rulat un clip trucat în care părea că publicul de pe Arena Națională o huiduia pe Simona Halep și nu pe Gabriela Firea, cum s-a întâmplat în realitate, scrie G4Media.ro.

La acel moment, Liviu Dragnea a declarat că l-ar fi concediat pe Harabagiu.

Ponta susține însă că Dragnea a mințit, iar Harabagiu ar fi în continuare responsabil pentru campaniile online ale PSD. El dă ca exemplu o postare de pe pagina de Facebook a PSD Vâlcea, în care e preluat un articol din QMagazine cu titlul ”Clanul Pandele gazează PSD. Dragnea nu cedează … Marea Neagră”.

Postarea Lui Ponta:

”Ați uitat de episodul “ Simona Halep a fost huiduită pe Arenă Nationala” ??? Ați uitat cum a mințit Dragnea la Antena 3 ( normal) că l-a dat afară pe Harabagiu și că pe paginile de Facebook ale PSD nu se mai difuzează fake news? Ați uitat cum au postat pe toate paginile lor că “Ponta este agent chinez” pentru că l-am primit la București în 2013 pe Premierul Li Keqiang ? ( în 2013 Dragnea era vicepremier și ca să fie primit la întâlnirea Premierilor de la Snagov s-a oferit să aducă el niște porci să îi prepare acolo , ca la Sediul SRI)!

Dacă liderii PSD au uitat, vor avea aceeași soartă și își merită soarta și Gabriela Firea care acum poate să afle de pe paginile de Facebook ale PSD că “vinde gazele din Marea Neagra”! Sigur că poți să o acuzi pe Gabriela Firea de multe păcate-dacă însă chiar crezi că s-a certat cu Dragnea pentru “gazele din Marea Neagra” înseamnă că ai același număr de neuroni ( adică ZERO) cu cei care au crezut că a fost huiduită Simona Halep!

Din fericire PSDragnea există în online doar ca să spună niște minciuni atât de gogonate, încât nu le crede nimeni și ca să încaseze milioane de înjurături / din păcate, în trezoreria PSD intră în fiecare luna cam 100.000 euro din Bugetul de Stat ( adică din banii care ar trebui să meargă la pensii , salarii, spitale, școli etc ) care trec, mai departe, la niște firme de partid care “promovează” aceste mizerii pe Facebook! Că să știți unde se duc banii plătiți de dvs. ca taxe și impozite!”

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.