Directia Nationala Anticoruptie a clasat, la sfarsitul lunii aprilie, dosarul penal deschis in urma unei plangeri depuse de avocatul Dan Chitiv impotriva lui Vlad Voiculescu in ce priveste echivalarea diplomei de studii a acestuia. DNA a decis ca „fapta nu exista”, scrie Aktual24.ro.

Vald Voiculescu a fost acuzat, in plangerea penala, de infractiuni de abuz in serviciu, fals intelectual, uz de fals, fals in declaratii si instigare la comiterea acestor infractiuni.

Echivalarea a fost aprobata de catre Centrul National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor in luna ianuarie a anului 2016, cand Vlad Voiculescu detinea functia de director de Cabinet al ministrului Finantelor Publice din Guvernul Ciolos, Anca Dragu, actualul presedinte al Senatului.

Dan Chitic este nemultumit si anunta ca va contesta clasarea dosarului. „Clasarea ultra rapida plangerii indica extrem de clar faptul ca Vlad Voiculescu e un jucator important al Sistemului”, sustine Chitic.

A reușit premierul Florin Cîțu să-și țină promisiunea de a opri nepotismele și conflictele de interese?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.600 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here