Bărbatul care a venit cu o ladă de bere din Galați pentru a onora pariul cu Liviu Dragnea l-a luat prin surprindere pe șeful PSD. Bogdan Lungu a refuzat să guste din micii oferiți de Dragnea informează aktual24.ro.

Bogdan Lungu le-a declarat jurnaliștilor că nu este un simpatizant al PSD. De altfel, el nici măcar nu s-a ridicat în picioare când șeful PSD și-a făcut apariția.

Facem pariu că nu veți face mai mult de 150 de km de autostradă până în 2020?”, l-a întrebat Lungu pe Dragnea.

”Eu zic că facem. Nu mă mai certați, destul mă ceartă Iohannis, eu vă spun că facem mai mult. Dacă facem mâncați mici?”, a răspuns Dragnea.

În același timp, în fața sediului PSD, mai multe zeci de persoane protestau față de modul în care guvernează PSD.

 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. Baga-ti articolul in buci, ca numai rahat mancati astia care va dati ziaristi sau ce draq sunteti, ca persoanele care erau in fata sediului PSD, de fapt erau flamanzii si pomanagii Romaniei, cei care stateau sa prinda un mic sau ceva, din pomana partidului care isi cumpara simpatizantii, profitand de situatia care tot ei au creat-o de la revolutie incoace, acesti oameni sau tipuri de oameni care se injosesc pentru un mic si o bere, sau tricouri, sacosa cu faina si ulei sau alte chesti pe care le primesc de la partidul asta de infractori, sunt cei care au adus Romania in halul asta, in care se zbate sa mai para a tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.