În contextul în care Vladimir Putin își intensifică de la zi la zi războiul declanșat în Ucraina, apropiații președintelui Rusiei ar fi fost trimiși într-o țară occidentală, scrie Ziare.com.

În vârstă de 69 de ani, Vladimir Putin este divorțat de prima sa soție, Lyudmila Shkrebnev, cu care are două fete adulte, separare care a devenit oficială în 2014.

Divorțul lui Vladimir Putin este pus însă și pe seama relației extraconjugale pe care politicianul a avut-o cu Alina Kabaeva (38 de ani), o fostă sportivă de prim rang, cu multiple titluri olimpice, mondiale și europene la gimnastică ritmică.

De altfel, Kabaeva e considerată și în prezent una dintre cele mai titrate sportive din istorie la gimnastică ritmică, fiind numită de compatrioți „cea mai flexibilă femeie a Rusiei”.

Presa internațională susține în aceste zile că fosta amantă a lui Putin ar fi fost trimisă de președintele rus într-o cabană privată din Elveția. Se presupune că Alina Kabaeva are patru copii cu președintele Rusiei, iar aceștia din urmă s-ar afla în aceeași locație.

1 COMENTARIU

  1. De 22 ani la putere a construit o tara in care propria familie nu este in siguranta . O trimite sa fie in siguranta intr-o tara occidentala fata de care are profund dispret. Ce nota sa-i dai .? REPETENT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.