Întreaga planetă râde de Putin, după ce aparatul său de propagandă a trucat întâlnirea cu stewardesele de la Aeroflot. Trecând peste propganda ieftină a Kremlinului, Expres Media vă supune atenției un detaliu interesant.

Încercând să scape de eticheta de fugar pe timpul războiului sângeros pe care l-a declanșat în Ucraina, fostul colonel KGB s-a „întâlnit” sâmbătă, „la aceeași masă”, cu un grup de angajați ai companiei Aeroflot, majoritatea femei, cărora le-a spus că „denazificarea” Ucrainei „decurge conform planului”.

Noul videoclip al despotului de la Kremlin a fost lansat în spațiul public în cursul zilei de sâmbătă, 5 martie, cu un scop precis: să „dovedească” întregii lumi că stă aproape de cetățenii săi, nu la 10-12 metri, așa cum fusese surprins la ultimele întâlnirii cu miniștrii Guvernului său și cu comandanții Armatei.

Mai multe detalii cu privire la trucarea clipului VIDEO găsiți AICI

Femeie misterioasă care apare lângă Putin

În filmulețul trucat cu ”întâlnirea” dintre Putin și personalul companiei aeriene de stat Aeroflot, apare o tipă blondă care stă în dreapta dictatorului. Interesant este faptul că această persoană apare de câțiva ani buni alături de tiran, jucând mai multe roluri. De data aceasta a jucat rolul unei stewardese a companiei Aeroflot.

În 2019, presa turcă a remarcat-o pe tânăra domnișoară jucând rolul vânzătoarei de înghețată. Imaginea cu aceasta a fost făcută în timpul vizitei lui Erdogan la Târgul Internațional de Aviație și Spațiu MAKS 2019 de la Moscova. Atunci, Putin s-a oferit să-i cumpere președintelui turc o înghețată.

 

În 2017, la aceeași tarabă, Putin îi cumpără o înghețată lui Serghei Chemezov. Ghiciți cine era vânzătoarea de serviciu?! Exact, v-ați prins. Aceeași blondă.

Serghei Chemezov este un fost agent KGB și general de rang înalt. Acesta s-a împrietenit cu Putin când ambii erau staționați în Germania de Est în anii 1980. Chemezov s-a îmbogățit când Putin a devenit președinte al Rusiei. În 2007, Putin l-a numit CEO al Rostec.

Tânăra domnișoară a apărut prin preajma lui Putin și cu alte ocazii, după cum veți observa și în imaginile următoare. Presa internațională suține că aceasta este agent FSB (fost KGB).