Primarul Ciprian Ciucu a anuntat sambata ca a desfiintat Directia de Administrare a Fondului Locativ Sector 6. La aceasta institutie erau 50 de angajati, scrie Aktual24.ro.

„Am desfiintat DAFL, o institutie inutila a Primariei Sectorului 6, care administra locuintele a doar 300 de chiriasi si care avea cca. 50 de angajati.

Chiriasii si locuitorii cartierului ANL Brancusi se plangeau de costuri prea mari ba pentru una, ba pentru alta. Aici aveti explicatia. Unii politicieni au facut mare taraboi pe Facebook si in sedinta Consiliului Local. Aveau si de ce…

Ca sa ai loc sa construiesti, ai nevoie intai sa faci loc, sa creezi spatiu, inclusiv bugetar. Acesta a fost doar inceputul, nu voi mai desfiinta institutii, dar le voi reforma pe toate, voi continua sa demufez contractele inutile si superscumpe. Nu ar fi rau daca acest proces ar incepe si la Primaria Capitalei. Nu are rost sa mai bagam sute de milione in zeci, spre o suta institutii nereformate, parazitate si capusate.

Cum spuneam, eliminam risipa si coruptia”, a scris Ciucu pe Facebook.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.