Nuclearelectrica, compania de stat care operează Centrala de la Cernavodă, a scos la licitație în SICAP un contract cu o valoare de 1 milion de lei pentru servicii de consultanță în vederea punerii la curent a directorilor cu ultimele cunoștințe la nivel internațional din domeniu și pentru „dezvoltarea” lor. Consultantul ales își va oferi serviciile timp de 2.000 de ore dintr-un an (circa 8 ore pe zi lucrătoare) și va concepe și plan de carieră pentru șefi, scrie G4Media.ro.

În limbajul corporatist adoptat de Nuclearelectrica, acestea ar fi, sintetic, activitățile pe care consultantul va trebui să le presteze, pentru echivalentul a 200.000 de euro, timp de 1 an:

„Achiziția are ca obiect asigurarea de servicii profesionale de asistență specializată în dezvoltarea cadrului procedural de knowledge transfer și dezvoltare a liderilor, în mod unitar la nivelul întregii societăți, pentru asigurarea unor politici performante în domeniul resurselor umane, specifice particularităților industriei nucleare și know-how-ului acumulat la nivel internațional, în cadrul unei perioade efective de prestare a serviciilor de 12 luni”.

Care este soluția pentru Poliția Locală?

View Results

Loading ... Loading ...

1 COMENTARIU

  1. Cred că e doar o întrebare de timp până sare în aer centrala nucleară. La aşa conducere, se poate presupune că şi banii pentru întreţinere şi verificare tehnică sunt furaţi, şi ITPul luat pe şpagă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.