Dacă Viorica Dăncilă a început noul an prin a pierde în fața unei găini în sondajul realizat de DAC News pe pagina de Facebook, a venit și rândul actualului ministru al Justiției, Tudorel Toader, să facă parte într-unul dintre sondajele noastre.

Peste 4.000 de persoane sunt de părere că un cartof este mult mai util societății decât Toader. Umilința este cu atât mai mare cu cât Dăncilă a reușit să strângă un număr mult mai mare de admiratori fața de actualul ministru al Justiției.

Dacă premierul a reușit să strângă 324 de voturi din cele peste 8.000, Toader a reușit contraperformanța de se bucura de un număr de 138 de voturi din cele peste 4.400.

În același timp, violatorii umblă liber pe străzi cu voia lui TuDorel Toader, iar ministrul Justiţiei nu renunţă nici în ruptul capului la planul care rupe România de UE. Continuă cu aroganţă să dea peste nas Europei şi să ignore complet solicitările organisme europene privind stoparea atacurilor la statul de drept.

În momentul de față, pa pagina noastră de Facebook se desfășoară un nou sondaj de opinie ce îl are ca protagonist pe Florin Iordache. Intrați și votați!

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here