Sputnik, platforma de stiri finantata de Moscova, publica un articol in care ii cearta pe romani ca nu-i sunt recunoscaturi lui Liviu Dragnea, anunta Aktual24.ro. „Il vreti cenusa pe unul care v-a marit veniturile, a inghetat preturile, a taxat marile combinatii multinationale si exploatarile resurselor romanesti – si a ridicat fruntea in fata stapanilor de la vest! Iar odata cu el ai ridicat fruntea si tu, popor ingrat!”, scrie Sputnik.

Articolul de pe Sputnik este intitulat „Cazul Dragnea si starea de popor ingrat” si cuprinde numeroase elogii la adresa fostului lider al PSD si reprosuri la adresa romanilor.

Iata cateva dintre pasajele relevante din articolul de pe Sputnik:

– Pentru ca a indraznit sa calce pe urmele lui Nastase, Dragnea trebuie nimicit! Ca si Adrian Nastase!

– Nu ma mai intereseaza ca Dragnea are o super vila in Teleorman – care nu costa cat un apartament de lux din Cotroceni sau Dorobanti! Si nici cat sase case la Sibiu, nici cat o vila la Miami sau una langa Bucuresti. In schimb, ma intereseaza ca Liviu Dragnea a fost un lider care a venit cu un program pentru oameni si a incercat sa il respecte, in buna masura. Un lider care a marit pensii si salarii, care a si-a pus gand sa mai opreasca profitul nesimtit la multinationalelor, care a inghetat – nu salariile, ci preturile!

– Da, acesta e adevarul, popor ingrat, vorba Maresalului: il vreti cenusa pe unul care v-a marit veniturile, a inghetat preturile, a taxat marile combinatii multinationale, a accizat exploatarile resurselor romanesti – si a ridicat fruntea in fata stapanilor de la vest… si mai de la vest! Iar odata cu el, ai ridicat fruntea si tu, popor ingrat! Cenusa unuia care nu si-a dorit Romania – colonie si teren pentru amplasat baze!

– Nu, poporul ingrat i-a sustinut pe cei care au inghetat salariile si lasa preturile sa zboare libere, pe cei care vor Romania indatorata, acaparata de multinationale (poate s-or angaja si ei pe-acolo!) – si mai ales ocupata de baze militare straine, plina de armament care sa o transforme intr-o tinta a unui conflict!

– Poporul ingrat vrea puscarii, anchete, vinovati… si culmea, au ales sa faca toate astea pe unii mai hoti, mai distrugatori, mai vinovati! Si mai ales – mult mai fatarnici si mai cinici!

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here