Cozmin Guşă nu renunţă la misiunea anti-Cioloş. De când a pus mâna pe Realitatea TV, tot are „boală” pe fostul premier tehnocrat şi actual lider al noului partid politic PLUS. Nu-i trece. Periodic, pe ecranul televiziunii de ştiri în care mai ţine steagul sus Rareş Bogdan rulează câte o „ştire” despre ce rău e politicianul Dacian Cioloş. Ba că n-a guvernat bine (evident, zero probe, başca paralela pentru publicul altor televiziuni între un an de guvernare şi patru – o gestiune completă a guvernării), ba că e de stânga (ca şi când ar fi cataclism planetar, nu o simplă orientare politică), ba că e „acuzat” (prin invitaţi simpatici „Ciumei Roşii”) că este susţinut de Soros.

Ultima mizerie: „Cioloş s-a întâlnit la Viena cu Coldea”. Aşa sună ultima „ştire” anti-Cioloş care a rulat ieri sistematic pe Realitatea TV, ca la comanda lui Dragnea. „Ştire” în ghilimele, desigur, pentru că o ştire trebuie mai întâi verificată ca să fie ştire fără ghilimele. Iar „verificarea” în ce-a constat? Într-un copy-paste după o şi mai mare mizerie de presă, marca Antena 3, publicată de un site din Cluj aflat pe lista scurtă a clienților din presă ai lui Dragnea-PSD. Iată marea „dezvăluire” (aflată în mare suferință pe linie gramaticală):

Citește și ”Liviu Dragnea este atât de disperat încât dă în judecată Comisia Europeană

Insa noi vrem sa fim mai tari decat Daniel Dragomir si vom publica astazi (deocamdata) doua poze foarte interesante. Intruna dintre ele, asa cum v-am spus, este pensionarul Coldea in drum spre Viena, iar in cea de a doua este fatada unul local vienez de fite, unde domnul Coldea s-a intretinut, indelung si cordial, cu domnul Dacian Ciolos.

Sursele noastre ne-au spus ca, la intalnire, au fost flancati si de trei barbati cu zulufi de evrei, dintre care unul semana izbitor cu MIhai Razvan Ungureanu, despre care, va mai dam o bomba: va spunem ca si-a oficializat relatia cu Mossadul. Practic, la acest proiect de a-l face pe Ciolos presedinte, isi dau mainile sclavul americanilor, sclavul serviciilor secrete frantuzesti si sclavul Mossadului.

Citește și ”Trompeta Securității: Dragnea e mult deasupra lui Iohannis. Dragnea vine cu fapte, Iohannis cu jigniri

Pe lângă faptul că textul de mai sus e scris cu picioarele (acel „întruna”, în loc de „într-una”, e îngrozitor) şi nu foloseşte toate literele limbii române (diacriticele), „ştirea” e o făcătură de tip Daniel Dragomir – ex-SRI-istul cu dosar penal pomenit în articol, de care orice ziarist onest fuge cu viteza luminii, nicidecum nu-l citează la loc de cinste întru spurcarea deontologiei profesionale.

Şi-atunci pe ce se susţine informaţia atât de mediatizată de Guşă TV? Două poze! Asta-i tot. Una pe care o ştim de când lumea, cu Coldea într-un avion (nici nu ştii dacă zboară undeva sau stă în vreun garaj al SRI, ori dacă e făcută recent sau în mileniul trecut, aceeaşi imagine „tocită” în toate ştirile cu fostul şef din SRI pe vremea lui Băsescu), alta – peretele exterior al unui bar din Viena. Atât! Suficiente „dovezi” pentru publicarea „ştirii” întâlnirii dintre Cioloş şi Coldea. Cine confirmă întâlnirea? Nu tu declaraţii, mărturii, imagini clare, vorbe de la chelneri, însoţitoare de bord, călători din avion, trecători, camere de luat vederi, înregistrări şi alte cele. Nimic-nimic. ZERO confirmări.

Explicabil, având în vedere autorul: Liviu Alexa, proprietarul „Ziar de Cluj” și NCN TV, care anul trecut a primit 93.000 de euro de la PSD. (Sursa: Ziaristii.com)

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.