Tatăl Adinei Florea, consilierul județean Dumitru Florea, a declarat joi pentru Adevărul că este foarte mândru de nominalizarea fiicei sale pentru șefia DNA și și-a exprimat speranța că președintele Klaus Iohannis o va numi în funcție, adăugând că în mai puțin de trei luni ea va face ordine în structura anticorupție, scrie G4Media.ro.

„Ştiu că are emoţii, va apărea în faţa lui Iohannis, despre care nu ştim ce gândeşte. Este un mare ‘dacă’. Dar ‘dacă’ va fi numită, o să vedeţi ce treabă face fata mea acolo! În nici trei luni o să facă ordine, că sunt probleme în DNA“, a spus Dumitru Florea.

Potrivit Adevărul, el era extrem de fericit că fiica sa este nominalizată pentru şefia DNA: „Abia aştept să ajung acasă să o văd, sper să nu fi plecat încă la Bucureşti. O să-i spun că sunt bucuros şi mândru de ea. Mai multe nu e nevoie, ştie ea.“

Florea a mai declarat că nu şi-a amestecat niciodată fiica în treburile de partid, dar este sigur că ea se descurcă în orice împrejurare. „Au încercat unii să mă certe… A fost unul care a reclamat-o, ea a zis: ‘Bine, dom’le, dacă sunt vinovată, o să plătesc. Dar până atunci demonstrează că nu eşti vinovat’‘. Ea a făcut dosare pe dreptate. Este pe linia asta dreaptă de viaţă, de mică. Nu a vrut să facă altceva decât Drept. Iar funcţia, dacă o faci cum trebuie, nu ai de ce să te temi. Eu de fata mea sunt sigur, că ştiu ce poate. Nu am emoţii, că am învăţat-o cum se pune problema, cum se fac toate treburile. Dacă trece şi de hopul ăsta cu numirea, Adina va face treabă. N-are cum să nu fie bine“.

Consilierul judeţean PSD Dumitru Florea, tatăl Adinei Florea, este inginer agronom de profesie, dar a intrat în politică alături de sociali-democraţi încă din anii ’90. Florea se află acum la al şaselea mandat în Consiliul Judeţean Constanţa şi probabil va candida pentru a şaptea oară, dacă preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, este de acord.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.