Președintele Klaus Iohannis nu s-a întâlnit cu miniștrii trimiși de premierul Viorica Dăncilă la Cotroceni pentru a discuta despre rectificarea bugetară. Președintele i-a trimis la întâlnire pe Mihaela Ciochină, consilier prezidențial la Departamentul Legislativ, și Cosmin Marinescu, consilier Prezidențial – Departamentul Politici Economice și Sociale, scrie comisarul.ro.

Cei doi se întâlnesc cu miniștrii Tudorel Toader și Eugen Teodorovici. Premierul Dăncilă nu a putut participa la întâlnire pentru că este în Spania.

Întâlnirea are loc după ce guvernul a adoptat ieri o ordonanță de urgență privind rectificarea bugetară, în ciuda faptului că CSAT nu și-a dat avizul. Înainte ca executivul să aprobe OUG, Iohannis a trimis premierului o invitație publică pentru discuții la Cotroceni pe tema rectificării. Problema e însă că premierul Dăncilă avea programată pentru azi și vineri o vizită oficială în Spania, unde se întâlnește cu premierul și regele Spaniei.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. La fel s-a s-a întâmplat când președintele Comisiei Europene, Junker, a invitat pe grand madam Dancila sa vina împreună cu noua ei coafura de premier al României la Bruxelles pentru a da explicații cu privire la modificările legilor pe justiție, iar marele premier roman a delegat pe Toader sa meargă acolo in locul ‘mneaei si sa povestească ce si cum, respectiv cum „ievalueaza” el problema. Bineînțeles, Junker i-a trântit imediat ușa-n nas unsurosului Tudorel. Pai, cum sa te înfigi tu, neinvitat, in sufrageria mea, ce suntem in Teleorman ? !??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.