Sinistrul Justiției, TuDorel Toader, și proasta României, Viorica Dăncilă, au ales să ”plece în concedii” în perioada în care Diaspora a anunțat că organizează un miting cu aproximativ un milion de participanți.

Ministrul Justiției, TuDorel Toader, este în concediu de odihnă începând de luni și până în 17 august. Anunțul privind concediul de odihnă al lui Tudorel Toader în perioadă 6 – 17 august a fost publicat luni pe site-ul Ministerului Justiției.

Tot de luni este în concediu, pentru o săptămâna, și premierul Viorica Dăncilă, care și-a delegat atribuțiile vicepremierului Paul Stănescu. În urmă acestei decizii, președintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constituțională reclamând un conflict juridic președinte-premier.

Astfel, cei doi și-au luat tălpășița și au dispărut din peisaj pentru a nu fi nevoiți să dea explicații pentru toate mizeriile lor celor care vor fi prezenți la miting. Nici măcar replicile de piețar ale lui Dragnea nu au reușit să-i încurajeze.

Ba mai mult decât atât, TuDorel a reușit să-și pună o țară întreagă în cap atunci când a anunțat că îi va propune lui Dăncilă o OUG prin care ”să ofere celui care ARE SENTIMENTUL că este condamnat pe nedrept, pe protocoale, pe interceptări nelegale, să-i ofere posibilitatea să se convingă dacă condamnarea lui este dreaptă sau nedreapta”.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

Comments are closed.