Surse apropiate familiei au declarat pentru dacnews.net că Cristinel, soțul Vioricăi Dăncilă, pare tot mai hotărât să intentenze divorț. Acesta, spun sursele noastre, a devenit tot mai agitat și mai rușinat de faptul că Viorica și-a pus familia într-o situație jenantă, însă motivele divorțului sunt destul de serioase și par să aibe legătură cu dosarul de la DIICOT pentru înaltă trădare. 

Reamintim că DIICOT a început urmărirea penală în rem (adică pentru faptă) în dosarul deschis după ce Ludovic Orban a depus o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă în legătură cu mutarea ambasadei din Israel, potrivit biroului de presa DIICOT. Începerea urmăririi penale in rem înseamnă că la acest moment nici o persoană nu este urmărită penal, procurorii cercetând doar faptele sesizate.

Citește și ”AGITAȚIE mare a BORFAȘILOR. Dăncilă urmează să fie audiată la DIICOT în dosarul de înaltă trădare

Colac peste pupăză, Dăncilă a fost chemată de urgență la Bruxelles pentru a da explicații în fața mai marilor europeni. Proasta României urmează să aibă, săptămâna viitoare, o întâlnire cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și cu prim-viceprededintele CE responsabil de justiție și statul de drept, Frans Timmermans.

Pe fondul acestor evenimente, soțul Vioricăi Dăncilă pare să nu mai facă față situației. Acesta a mai avut câteva tentative, însă Liviu Dragnea cumva l-a șantajat reușind să-l determine să renunțe la ideea divorțului, mai spun sursele.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

2 COMENTARII

  1. Această muiere idioată o să intre la pușcărie și tot o să-i fie credincioasă unui infractor recidivist ca Dragnea fiindcă nu o ajută mintea să priceapă că pe nenorocitul ăla îl doare-n cur de soarta ei .
    Cetățene soț , las-o fără regrete !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.