Dorneanu & Clica au ajuns în faza psiho-patologică. Dorneanu rămâne, metaforic vorbind, același porc pe care îl știam, scrie jurnalistul Liviu Avram pe Facebook după publicarea motivării CCR în cazul Weber.

Ce scrie jurnalistul:

„În cazul revocării AvP, apropo de ce scriam zilele trecute, rămâne varianta hazlie: CCR a declarat neconstituțională o hotărâre a Parlamentului pe motiv că a fost luată în baza unui articol de lege constituțional.

Și nu că o spun eu, dar o spun, cu argumente impecabile juridic, Livia Stanciu și Simina Tănăsescu, în opinia concurentă. (Acestea nu iartă nici majoritatea parlamentară pentru maniera prostească și superficială în care au argumentat revocarea).

Din aceeași opinie concurentă mai aflăm că Dorneanu rămâne, metaforic vorbind, același porc pe care îl știam: de mai bine de un an, nu le mai dă celor două judecătoare care nu-i cântă în strună motivarea deciziei majoritare, astfel încât acestea să-și poată fundamenta opiniile concurente.
Pentru cei care tot întreabă: mandatul lui Dorneanu expiră în iunie anul viitor, laolaltă cu mandatele altor doi toxici ciraci de-ai săi: Daniel Morar și Mona Pivniceru.

După ce dispar ăștia din peisaj, poate n-ar fi rău ca viitoarea Curte să ia la mână toate deciziile de tip WC din Epoca Dorneanu și să le trosnească niște revirimente jurisprudențiale de să le sară capacele…

Până atunci e prudent să ne așteptăm de la această CCR la orice – și când spun orice, chiar asta vreau să spun: orice.”

Care, dintre cei doi liberali, este potrivit pentru a prelua conducerea PNL-ului și pentru a asigura o reformă reală a partidului?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.900 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here