Joi și vineri, Radu Moraru și-a continuat delirul mistico-rusofil, din exilul său clinico-mediatic de la Montreal, anunță Ziaristii.com.

L-a arestat deja pe Bill Gates (cu Barack Obama și Hillary Clinton rezolvase încă de săptămâna trecută).

Pe Klaus Iohannis îl alungă de la putere în două-trei săptămâni (l-a mai alungat și acum două luni, și luna trecută). Dar va trimite „trupe speciale” să-l recupereze!

În orice caz, în curând vom avea alegeri prezidențiale, care – evident – vor fi câștigate de Radu Moraru.

Pe Ludovic Orban ar putea, totuși, să-l grațieze (e neclar cine și de ce o să-l aresteze).

Mai aflăm că Nașul TV e cea mai tare televiziune din lume, peste CNN sau Fox News, peste „ziare mincinoase” („New York Times”, „Washington Post”) sau „patrioate” („The Guardian”, „France Soir” – de Pravda.ru și Sputnik.md n-a pomenit deocamdată…).

Conform filmelor artistice din scăfârlia lui Radu Moraru, ministrul Marcel Vela „bate oameni” (nu Carmen Dan, nu, ea îi mângâia cu pulanele pe burtă, așa cum a învățat-o Dragnea).

Oho, dar câte nu aflați din „dezvăluirile” Nașului refugiat la Montreal! O realitate paralelă, o plăsmuire care ar putea fi materie primă pentru specialitatea numită pshiatrie.

Delirul lui Radu Moraru

 • „Bill Gates vrea să vaccineze tot globul, să umblăm ca zombii. (…) Pasul următor era interzicerea hidroxiclorochinei, pentru ca Bill Gates să vaccineze miliarde de oameni – zombii, așa -, speriați că numai Bill Gates poa’ să-i salveze.”
 • „Dacă planul lor reușea și erau zeci de milioane de morți, pentru că nu foloseau hidroxiclorochina lui Didier Raoult – salvatorul planetei -, în momentul ăla, credeți-mă, cred că și eu m-aș fi speriat și aș fi zis: «Bine, mă, Bill Gates, dă-mi și mie o injecție!». Suntem oameni. În momentul când vezi că lângă tine mor oameni, n-ai ce să faci și încerci orice.”
 • „Criminalii, de astăzi, iată, sunt demascați. Ne-a trecut glonțul pe la urechi, dar norocul nostru este că am fost pe fază. I-am oprit noi – da, da, noi: 1. doctorul Didier Raoult, pe care presa franceză îl făcea «Mengele», că «făcea experimente pe oameni»; 2. presa independentă – și am onoarea și bucuria și harul de a fi fost primul care am vorbit de Didier Raoult.”
 • „Așa cum o să fugă Bill Gates – dar o să fie prins -, așa o să fugă și Iohannis. Iohannis va fugi în Germania sau în Rusia, Bill Gates mai e primit doar în China.”
 • „Bill Gates a făcut o greșeală fatală: el credea că n-o să aflu că «The Lancet», această revistă prestigioasă, este pe banii lui. Aici ai greșit, Bill! «Kill Bill», s-a terminat cu tine! Gata!”
 • „Am văzut că aceste anchete pe care le facem sunt preluate apoi de toată presa. «The Guardian» era foarte aproape, «France Soir» era foarte aproape, dar nu s-au dus ca noi până la capăt, să arătăm crima lui Bill Gates.”
 • „Astăzi, Bill Gates nu mai are nicio scăpare. Vă spun eu: zero la sută. Zero! Bill, eu ți-am mai spus: pușcărie scrie pe tine!”
 • „Bill a încercat să elimine concurența, să vândă miliarde de doze din vaccinu’ lui, dar nu i-a ieșit. Aici este și meritul nostru, pentru că peste «France Soir» și peste «The Guardian» e Nașul TV, înaintea televiziunilor din lume.”
 • „Guvernul Mondial a lucrat, a băgat oamenii în pușcărie. Bill Gates este primul-ministru al Guvernului Mondial. Bill Gates, să-ți fie rușine!”
 • „Guvernul Mondial nu prinde toamna! Cu Nașul TV i s-a înfundat.”
 • „Eu am strâns 10-11 milioane de români la Nașul TV, se uită la emisiunile noastre. Suntem cea mai tare televiziune în acest moment, suntem în fața lui Fox News. Dar este o concurență benefică între Nașul TV și Fox News.”
 • „Pentru România, noi o să venim la Nașul cu soluții atât de simple, încât, dacă nu le aplică Guvernul într-o săptămână, nu în ani… Deci, Ludovic Orban, dacă vrea să fie grațiat, trebuie să execute cu Guvernul lui tot… să spună tot adevărul, cine nu l-a lăsat să facă anumite chestiuni…”
 • „În momentul ăsta am și numele celor care temporar pot să fie la gestiunea Guvernului până când poporul român va avea dreptul să facă alegeri prezidențiale, adică foarte curând. Că de-acolo pleacă totul. Alegerile prezidențiale – am dovedit – au fost fraudate, și-atunci trebuie refăcute.”
 • „Iohannis sper să fugă până ajung eu în țară. Se fac alegeri prezidențiale, alegem pe cineva să fie președinte bun… Eu îl sfătuiesc să plece în Germania sau Rusia. Are cine să-l salveze. Dar vom trimite trupe speciale să-i recuperăm pe toți. Israelienii, când și-au făcut trupe, au prins niște naziști și după 10-15 ani și i-au adus frumos la judecată.”
 • „Neo-marxistul de Vela – Manivelă – bate oamenii și-i amendează.”
 • „Poporul român m-a supărat cu alegerile de anul trecut. Se ducea poporu’ român așa, ca oile: «Mergem să salvăm România de Ciuma Roșie!». «Mergem sălvăm…» – cu Liiceanu în frunte. Și Liiceanu mergea să salveze România de Ciuma Roșie… Când v-am spus: trebuia să stați acasă! Stați acasă în liniște, că poporu’ când stă acasă… Trebuia să tăcem, să stăm, să ne întărim imunitatea… nu să mergeți ca oile la vot!”

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.