Oana Pellea realizează o radiografie dureroasă a României de astăzi, în contextul înmulțirii infracțiunilor și acțiunilor de o violență ieșită din comun. Ea îi învinovățește pe politicienii de la Putere, care prin deciziile lor le-au dat curaj infractorilor, scrie aktual24.ro.

”Urlete animalice și înjurături pe strada mea. Fotografii pe facebook cu oameni bătuți pe stradă de hoți sau golani. Paznici bătuți până la sânge de cei ce voiau să fure. Urmăriri pe străzi cu toporul. Șoferi de taxi căsăpiți de oameni agresivi. Se dă cu bâta ziua în amiaza mare. Fetelor le e frică să meargă pe stradă după o anumită oră. În centrul vechi oamenii se calcă în picioare la propriu, violatorii eliberați violează liniștiți, criminalii eliberați recidivează…iar cetățenii se simt din ce în ce mai „protejați”.

Mulțumesc tuturor celor responsabili pentru eliberarea pușcăriașilor și pentru modificarea legilor justiției ! Nu le mai e frică de nimic! Legea e permisibila, dacă fac pușcarie pot să o facă și acasă, poate mai primesc și despăgubiri…Încet, încet, devine mai rentabil să fii borfaș decât om cinstit în România. Doar că unii dintre noi ne incăpățânăm să rămânem oameni cinstiți.”

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.