Digi24 a anuntat, luni dupa-amiaza, ca 39 de cadre medicale plus 80 de pacienti de la Spitalul Universitar, sunt infectati cu coronavirus.

Trei medici militari urmeaza sa ajunga la Spitalul Universitar, dupa ce managerul acestuia a cerut ajutorul armatei pentru lupta impotriva Coronavirusului, anunta si Romania TV.

Managerul Spitalului Universitar din Bucuresti a cerut ajutorul armatei pentru a face fata epidemiei. El a facut o cerere la Ministerul Sanatatii, care a fost aprobata, si urmeaza sa vina aprobarea de la Ministerul Apararii, pentru ca trei medici militari sa fie detasati in spitalul Universitar.

Medicii militari detasati vor prelua conducerea sectiilor pentru ca toate procedurile din spital sa fie respectate.

În luna martie, Ministerul Sănătății decide să demită managerul Spitalului Universitar și să îl înlocuiască cu Catălin Cîrstoiu.

Pe Cătălin Cîrstoiu ni-l amintim cu toții de la tragedia de la Colectiv când ne prezenta alături de Bănicioiu cât de bine sunt îngrijiți supraviețuitorii în Spitalul Municipal (SUUB) pe care îl conducea. Ulterior s-a dovedit că tinerii erau căptușiți cu infecții și mulți au decedat.

Cătălin este fiul lui Ion Cîrstoiu care era la momentul 2004, deputat PDL de Argeș, fost director la ITA Argeș înainte de 1989 și după 1990, vașnic FSNist local, prefect și primar al Piteștiului.

Însă ceea ce puțin știu este faptul că actualul manager al Spitalului Universitar de Urgență din București devine medic primar înainte să termine rezidențiatul. La fel se întâmplă și cu soția sa. Mai multe detalii AICI.

Pentru a trece mai repede timpul petrecut în casă, te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 14.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.