Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a anunțat, marți, în cadrul unei conferințe privind recuperarea prejudiciilor în dosarele de corupție, că statul trebuie să recupereze peste un miliard de euro. Instituția care răspunde de acest lucru este Agenția  Națională pentru Administrarea Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) și se află în subordinea ministrului Justiției, TuDorel Toader.

„Acești bani trebuie să intre în bugetul statului în urma investigațiilor realizate de DNA”, a spus Kovesi, adăugând că este nevoie să se discute și o altă problemă.

“Trebuie să ne întrebăm ce se întâmplă cu aceste hotărâri, câte sunt executate”, a continuat ea, precizand că mai departe este responsabilitatea organelor financiare, mai exact Agenția  Națională pentru Administrarea Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) intituție care se află în subordinea ministrului Justiției, TuDorel Toader.

“Am ajuns în punctul în care trebuie să vedem ce ne trebuie ca aceste hotărâri să fie aplicate definitiv”, a afirmat Kovesi.

„Să ne imaginăm ce s-ar face în România cu un miliard de euro, bani care ar trebui confiscați”, a mai declarat procurorul-șef al DNA.

SEMNEAZĂ ȘI TU https://petitieonline.net/petitie/29746158 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.