Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, la TVR 1, că le-a promis fiului lui Liviu Dragnea și prietenei acestuia că va oficia cununia civilă, dar participarea la nuntă ar fi însemnat să îi fie rușine de ea, având în vedere discuțiile și mesajele pe care le-a avut cu Liviu Dragnea. Totodată, primarul a precizat că decizia de a nu participa la eveniment a fost luată în familie, nedorind să fie “ipocriti” și să participe la o nuntă doar de dragul aparențelor, scrie aktual24.ro.

“Am promis celor doi tineri că voi oficia cununia civilă cu mult înainte de a avea ultimele discuții cu domnul Dragnea, din care a reieșit că nu va schimbă nimic în atitudinea față de mine, și am vrut să mă țin de cuvânt față de cei doi tineri, pentru că ei nu au nicio vină și în continuare consider că nu am făcut un lucru rău. Ar fi fost urât din partea mea să nu oficiez cununia civilă, dar a fi mers la nuntă și a fi stat la masă, a socializa, mânca, a dansa, a mă simți bine, ce face omul la nuntă, ar fi însemnat să îmi fie rușine de mine, având în vedere discuțiile și mesajele care se întâmplase între mine și domnul Dragnea”, a afirmat Gabriela Firea, întrebată de ce nu a participat la nunta fiului lui Liviu Dragnea.


Ea a afirmat că decizia de a nu participa la eveniment a luat-o în familie, nedorind să fie “ipocriti” și să participe la o nuntă doar de dragul aparențelor.

“Decizia de a nu participa a fost luată în familie, în primul rând pentru a nu fi ipocriți și să mergem la o nuntă de dragul aparantelor. Și într-o relație personală, și într-una profesională, a salva tot timpul aparantele înseamnă a ajunge într-o fundătură, și eu am decis să nu mai fiu în acesta fundătură de dragul aparențelor, de a le salva și de a ne preface că totul este bine, curge lapte și miere, că este roz, că pe urmă eu și colegii mei din țară să decontam un management defecuos al domnului Dragnea”, a mai spus Firea.

De asemenea, Firea a spus că fostul premier Mihai Tudose a fost invitat și el la nuntă, dar nu a participat.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!