Bucureștenii din Sectorul 4 primesc de la chioșcurile de ziare o publicație gratuită în care primarul sectorului, Daniel Baluță, este lăudat peste măsură în timp ce primarul sectorului vecin, Robert Negoiță, este atacat violent. Ambii primari fac parte din PSD, scrie aktual24.ro.

Ziarul gratuit Cetățeanul îi dedică lui Baluță două din cele 12 pagini, în care primarul PSD își prezintă realizările, scrie Libertatea.

”Traficul din sectorul 4 de decongestioneaza pe zi ce trece – „Secretul” lui Daniel Baluta”, sună titlul interviului. Baluță primește nu mai puțin de patru poze cu el, socotind și trimiterea de pe pagina întâi. La articolele pozitive, „Cetateanul” amintește și de „Programul Rabla al lui Firea”, în care primarul general oferă, pentru bucureștenii care-și casează mașinile vechi, vouchere de 9.000 de lei.

În schimb, în ziarul gratuit împărțit în Sectorul 4 este atacată administrația sectorului vecin celui al lui Baluță: sectorul 3, unde edil este Robert Negoiță.

„Judecatoria mușamalizează cazul directorului bețiv din Primăria lui Robert Negoita”, scrie ziarul gratuit. E vorba de cazul lui Alexandru Munteanu, „directorul lui Negoiță de management informational”, cum îl descrie „Cetateanul”, care a condus băut, dar a fost condamnat pentru „punerea în circulație a unui autovehicul neinmatriculat”.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!