Comunitatea Reset din Iași, grupul care a organizat mitingul de protest din 20 aprilie ce a determinat fuga lui Dragnea, anunță un nouă manifestare anti-PSD cu ocazia întoarcerii șefului PSD la Iași, scrie Aktual24.ro.

PSD a anunțat că pe 9 mai va organiza un miting de cel puțin 40.000 de persoane la Iași sub pretextul că „sarbatoreste” Ziua Europei. Protestatarii care data trecută l-au pus pe fugă pe Dragnea anunță că vor fi prezenți și de această dată.

”Euro.PA, Dragnea! După fuga rușinoasă din 20 aprilie de la Iași, Liviu Dragnea își dorește foarte mult să-și ia revanșa în capitala istorică a Moldovei. Baia de mulțime la care a visat pentru a-și arată și consolida puterea nu a ieșit cum și-a dorit, iar el și nu poate accepta că Moldova se revoltă.

Județele Moldovei sunt cele mai sărace și subdezvoltate județe ale României. Este regiunea unde nu s-a construit nici un petic de autostradă care să o lege de restul țării. Mult-promisul spital regional nu există nici măcar pe hârtie, școlile sunt focare de hepatită, iar copiii mor înecați în haznale.

După actul ratat din 20 aprilie și umilința aplicată de ieșeni, PSD vine cu întăriri și noi discursuri în ritm de fanfară. A hotărât să confiște Ziua Europei, o zi în care românii sărbătoresc adevăratele valori pe care se fondează această: democrație, libertate de exprimare și stat de drept.

Vino să îi spunem că vremea lui a trecut. Ne apărăm orașul și Moldova!”, anunță Reset.

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirică, a declarat, vineri, că PSD nu a luat o decizie bună atunci când a ales Ziua Europei ca dată de desfășurare a mitingului de la Iași, el arătând că se așteaptă să aibă loc chiar incidente.

”Ma aștept la incidente. Din punctul meu de vedere, este o dată prost aleasă. Nu aș fi propus niciodată desfășurarea unui miting electoral în același timp cu Ziua Europei, mai ales pe fundamentul unei nemulțumiri generale a populației României, și mai ales în ziua în care are loc summitul de la Sibiu. Având în vedere că fiecare pasăre pe limba ei piere, asta este situația. (…) Eu cred, și într-un fel și sper, că domnul Dragnea să înțeleagă că poate să vina și de 10.000 de ori la Iași, dar nu se va schimba nivelul de simpatie a iesenilor față de dumnealui. Și nici măcar nu are de-a face cu persoana mea. Este un nivel de simpatie care se manifestă în spațiul public discutând cu cetățenii, fără să aducem o implicație politică sau o ranchiună politică care s-a perpetuat de-a lungul timpului”, a declarat primarul Chirică, pentru Agerpres.

Primarul Iașului a mai spus și că nu se așteaptă la numărul de participanți anticipat de organizatorii mitingului PSD.

”Imi este greu să spun câte persoane vor participa. Însă nu vor fi nici pe departe cât spun. În ultima solicitare, că o corectează de la moment la moment, este înspre 25.000. Dar probabil că vor fi mai putini”, a mai spus Mihai Chirică.

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

[insta-gallery id=”1″]

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Procurorul care a deschis dosarul 10 August: ”Puterea încearcă să distrugă sistemul judiciar”

Anchetă extinsă în dosarul violențelor din 10 august. Noi acuzaţii aduse şefilor din Jandarmerie

Orban, liderul PNL, sugerează că Olguța Vasilescu e bețivă: ”Eu știu că ea mai servește, că asta e”

Piscină și jacuzzi de 600 de mii de euro pentru vilele lui Dragnea și Tăriceanu de la Neptun

[sg_popup id=6254]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.