Victor Ponta afirmă, într-o postare pe Facebook în care critică decizia femeilor de la vârful PSD de a da în judecată site-ul Times New Roman, că iubita lui Dragnea, Irina Tănase, a trimis-o pe Dăncilă să-i aducă apă în timpul congresului PSD, scrie aktual24.ro.

”Nimeni nu știa cine este iubita lui Liviu Dragnea dacă el însuși nu o aducea la Congresul PSD și nu o promova într-un cadru politic / dacă niciunul din consilierii săi nu i-a spus ce impact va avea prezența la Congres a unei iubite mai tânără decât fiica sa pusă pe primul rând pe scaunul pe care înainte stăteau Ion Iliescu sau Adrian Năstase înseamnă că ar trebui să îi dea afară / dacă în timpul Congresului iubita lui Dragnea își permite să o trimită pe ‘Viorica’ să îi aducă apă sau se bucura când un cortegiu de ‘tovarășe înfocate’ o așteapta pe scările Sălii Palatului să se dea jos din mașina oficială a lui Dragnea eu cred că e o mare ipocrizie să te superi când devii obiect de ironie și satiră”, scrie Ponta pe Facebook.

timesnewroman.ro este un site care face satira (pamflet) – asta presupune că autorii folosesc ironia, deseori jignesc, au momente fabuloase la care râzi cu lacrimi și poante de prost gust care te scârbesc – dar acest gen există în orice societate și este util sănătății acelei societăți (există și în cele mai dure dictaturi și în cele mai conservatoare țări)/ este dreptul românilor să râdă, să îi înjure sau să își bată joc de cei care îi conduc și asta nu le-a putut fi interzis nici măcar de Ceaușescu – cât de bun sau rău este acel umor nu stabilește nici Guvernul nici Partidul/ avem în România multe emisiuni televizate, reviste, siteuri de același gen, mai mult sau mai puțin cunoscute, cu mai mult sau mai puțin umor sau bun simț – toate trebuie să aibă dreptul să trăiască”, a adăugat Ponta.

”Ce treabă are onoarea iubitei lui Dragnea cu Organizația de Femei a PSD??? De-a lungul anilor au fost ironizate sau jignite și Nina Iliescu, și Dana Năstase, Mihaela Geoană sau Daciana și nimănui nu i-a trecut prin cap să folosească PSD ca să le apere!!! Acum PSD nu mai este un Partid ci o proprietate privată a lui Liviu Dragnea?!? Din cele patru doamne care au acționat în instanță TNR sunt convins ca măcar două chiar au minte și își dau seama că totul este o prostie dar o fac doar ca să se pună bine cu Liviu Dragnea și iubita sa”, mai scrie Ponta.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, că iubita sa, Irina Tanase, nu l-a consultat când, împreună cu alte patru femei din PSD, au acționat în judecată siteul de satiră www.timesnewtimes.ro, dar că demersul este unul ”foarte bun”.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.