Președintele Iohannis a anunțat, vineri, că nu va mai avea ”discuții informale” cu reprezentanții PSD, în special cu Liviu Dragnea. Întrebat de jurnaliști cum comentează anunțul lui Dragnea, conform căruia atât el cât și Dăncilă vor participa la recepția de la Cotroceni de Ziua Europei, Iohannis a avut un mesaj tranșant pentru liderul PSD, scrie aktual24.ro.

”Din moment ce i-am invitat, sigur, sunt bine-veniți. Discuția instituțională… hai să nu confundăm lucrurile. Noi nu ne întâlnim că suntem prieteni sau ne simpatizăm. Ne întâlnim când discuțiile instituționale trebuie să aibă loc. Nu putem să nu vorbim, nu putem să nu conducem România.

Discuțiile care vor avea loc între mine și Guvern sau reprezentanți ai Parlamentului vor fi discuții instituționale. Alte discuții, de informare sau de armonizare, nu vor mai exista. PSD, mai concret Dragnea prin felul în care a procedat în ultima vreme nu mai prezintă pentru mine un partener de discuție altfel decât strict instituțional”, a declarat, vineri, Iohannis la Ruse.

 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.