Elena Udrea a reacţionat sămbătă, după ce presa din Costa Rica a scris un articol despre ”românii fugari” şi unde era dată şi ea exemplu, afirmând că acel material jurnalistic nu este întâmplător şi se întreabă dacă va fi trimis după ea cineva care să o asasineze cu o neurotoxină, amintind de cazul fostului spion rus Serghei Skripal otrăvit la Londra, scrie digi24.ro.

Voi vă dați seama cât de proastă este femeia această dacă trăiește cu impresia că cineva ar vrea să o asasineze?! Dragă Elena Udrea, nu vrea nimeni să te asasineze. Stai liniștită! Noi toți ne dorim să te vedem la pușcărie, nicidecum moartă. Nu te mai agita că pierzi sarcina!

”Materialul respectiv nu este unul întâmplător, aşa cum nu întâmplător au mai apărut alte articole în presa online şi o amplă ştire tv în săptămânile din urmă. Dacă cele de data trecută citau DIGI TV, cel recent, despre care vorbim acum, citează Rise Project, din partea căruia au şi fost aici reprezentanţi. Mă întreb cine plăteşte această costisitoare deplasare a unui obscur site de ştiri livrate de Securitate?”, scrie Elena Udrea pe contul său de Facebook.

Udrea spune că ea nu este importantă pentru presa din Costa Rica, ci pentru „sistemul din România”, care este zduncinat şi face efiorturi să reziste.

„Deci, nu sunt atât de relevantă pentru presă costaricană încât să se obosească să scrie despre mine. Sunt însă extrem de importantă pentru Sistemul din România, care acum se zdruncină din temelii şi care face eforturi disperate să reziste. Şi asta în ciudă demascării tuturor abuzurilor şi încălcărilor de lege pe care le-a săvârşit, demascare care culminează cu apariţia Protocoalelor dintre SRI şi toate instituţiile care contează pentru ca Sistemul să poată pune mână pe putere în România”, a mai scris aceasta.

Udrea se întreabă dacă va fi trimis după ea cineva care să o asasineze cu o neurotoxină, amintind de cazul fostului spion rus otrăvit la Londra.

„Mă întreb ce urmează? Or să trimită pe cineva cu neurotoxină, după modelul încercării de asasinat de la Londra din martie, împotrivă fostului spion rus Serghei Skripal, refugiat acolo?Această acţiune a Securităţii din România în Costa Rica nu face decât să îmi întărească argumentele hărţuirii şi abuzurilor la care sunt supusă de trei ani de Coldea, Kovesi şi toţi cei care au slujit şi slujesc acest Sistem de putere ilegala şi abuzivă”, a mai spus Udrea.

Ea susţine că aceste abuzuri au făcut-o să ceară protecţie internaţională într-un stat care are „respect real”.

„Abuzuri care m-au determinat să aleg să cer protecţie internaţională într-un stat care are un respect real, o legislaţie adecvată şi coerentă şi o solidă practică în ceea ce priveşte respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului”, a conchis ea.

Publicaţia Diario Extra a difuzat un articol intitulat „Românii fugari aleg Costa Rica drept refugiu”, referindu-se la Elena Udrea, despre care afirmă că este „o femeie foarte controversată în ţara ei”, amintind că este fost ministru şi că este acuzată de corupţie. Articolul, care invocă şi presa din România, o menţionează şi pe Alina Bica.

„Costa Rica şi Madagascar sunt separate de mii de kilometri şi de multe ore de zbor cu avionul, însă au o particularitate care atrage românii care încearcă să fugă de justiţia din ţara lor: niciuna nu are tratat de extrădare cu România”, scrie autorul articolului din publicaţia din Costa Rica, precizând că tocmai de aceea Costa Rica a devenit o destinaţie de aur pentru politicienii din „statul balcanic” şi că cel mai recent caz este al Elenei Udrea, fost ministru al Turismului, despre care afirmă că a fost acuzată de trafic de influenţă şi că a cerut azil politic.

Articolul, care preia informaţii din presa din România referitoare la acuzaţiile aduse lui Udrea şi la extrădarea acesteia, o menţionează şi pe fosta şefă DIICOT Alina Bica.

Materialul este ilustrat cu două fotografii ale lui Udrea dintr-un pictorial pentru The One, precum şi cu o altă imagine, difuzată de un tabloid, în care Udrea este în costum de baie, comentariul care le însoţeşte fiind „Elena Udrea este o femeie foarte controversată în ţara ei”.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

2 COMENTARII

 1. Tori infractori politici,ori de unde ar fi ei,se dau loviti,de persecutia politica dintara lor!!Dar nici unul nu spune de relele pe carele l-ea facut!! Ce sunt porsti s-a isi taie craca de sub picioare!! Cum s-a spuna ca bani veneau la ea cu sacosipe!!!Ei au crezut ca nu va veni randu-l s-a dea scoteala de faptele pe care le-au facut!!

 2. Acuma, pe cinstite, nu v-ați întrebat cum au putut sã fugã de-alde Ghițã, Udrea, Bica, când (dacã nu ştiați, vã spun eu, care am 69 de ani şi am lucrat în instituții de grad 0) avem servicii secrete de nivelul celor mai tari servicii de afarã?!
  Cum, dacã nu cu sprijinul acestora, care nu au avut altceva de fãcut decât sã se uite în altã parte când ãştia au fugit din țarã?
  Mã veți întreaba de ce asta?
  Pãi, simplu – zic eu, pentru cã mizeria umanã, infecția moralã, corupția endemicã este atât de extinsã în întreg spectrul politic, încât, dacã ar fi sã-i trimiți în judecatã pe toți, România ar rãmâne fãrã Guvern şi fãrã Parlament.
  Nu existã altã cale decât sã cureți putregaiul câte puțin, pânã ajungi sã-l cureți pe tot.
  V-a trecut cumva prin cap bãnuiala cã de-alde Ghițã, Udrea, Bica şi alte scursuri de acelaşi calibru au fost chiar ajutați sã fugã, pentru cã, rãmânând în țarã şi aşteptând sã fie judecați, ar fi putut sã fie lichidați de cãtre „locotenenții” mahãrilor complici împreunã cu care au jefuit Statul român?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.