Iată cum se adeverește ceea ce dacnews.net a afirmat de la început. Parchetul General a clasat dosarul deschis în legătură cu dispozitivul de înregistrare găsit în locuinţa ministrului de Interne, Carmen Dan, au declarat vineri pentru Agerpres surse judiciare. Surse avizate au explicat că ”experții” chemați de ministru acasă să îi ”deparaziteze” locuința de posibile microfoane sunt chiar cei care i-au ”plantat” microfonul în priză. Era vorba de un dispozitiv vechi, ieftin și nefuncțional.

”Au simulat găsirea unui microfon pe care chiar ei l-au pus în locul în care chipurile l-ar fi găsit”, au declarat sursele G4Media.ro, care au explicat că ”microfonul nici măcar nu avea loc în priza în care a fost găsit”.

Cei doi ”experți” sunt Mihai Bercaru și Cătălin Coman. Primul este ginerele lui Bujor Florescu, fostul șef al DGIPI, serviciul secret al MAI, de pe vremea lui Vasile Blaga. Coman a fost cadru SRI și apoi al MAI, acum pensionat. Chestorul Florescu este la rândul său pensionat și se ocupă cu o firmă de ”securitate”.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!