Ministerul de Finanțe, condus de Eugen Teodorovici, a publicat un Ordin în Monitorul Oficial în care sunt enumerate instituțiile publice care vor primi bani de salarii înainte de Paște. Potrivit deciziei semnate de Teodorovici, vor primi bani în avans de sărbători și angajații Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Social, minister care nu mai există din ianuarie, de la instalarea Guvernului Dăncilă, informează aktual24.ro.

Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Social a fost infiintat în ianuarie 2017 si a fost apoi desființat de Liviu Dragnea, după ce Gabriel Petrea, cel care conducea acest minister, s-a poziționat în tabăra lui Mihai Tudose. ”Atribuțiile Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Social vor fi preluate de alte structuri guvernamentale”, spunea chiar Viorica Dăncilă la preluarea mandatului, pe 26 ianuarie 2018.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. Nu-i de mirare la cata lipsa de profesionalism da dovada acest guvern.Fac legi proaste,nu coreleaza termene,nu au proprietatea termenilor pe care ii utilizeaza,Codul fiscal este o varza,iar tara merge inainte in virtutea inertiei.Oricum directia in care ne indrepta nu cred ca este cea mai buna

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.