Decizia de clasare a dosarului „10 August” este o consecinţă a strategiei oportuniste de administrare a justiţiei, practicate de politicieni duplicitari, a declarat Augustin Lazăr, procuror general al României în momentul în care Secţia Parchetelor Militare a început să ancheteze evenimentele de la Jandarmeriadă, scrie Epochtimes-romania.com.

”Clasarea acestui dosar este rezultatul strategiei oportuniste de administrare a justiţiei şi de leadeship, practicată de politicienii duplicitari, în instituţiile judiciare din România.

În managementul judiciar nu poţi avea în acelaşi timp oameni conformişti şi performanţă în aflarea adevărului! Pentru a afla adevărul în dosarele cheie privind modernizarea societăţii, cetăţenii români sunt nevoiţi să se adreseze CEDO”, a declarat Augustin Lazăr pentru Spotmedia.ro.

Reamintim că Augustin Lazăr a avut o reacţie dură şi când DIICOT, la vremea respectivă condus de Georgiana Hosu, a clasat acea parte din dosar care îi viza pe şefii Jandarmeriei. Întrebat atunci de spotmedia.ro cum interpretează, la cald, decizia DIICOT de clasare parţială a dosarului, acesta a răspuns: ”Este clar faptul că marile dosare sunt din nou blocate sub controlul celor interesaţi. Sesizarea DIICOT a fost o manevră de preluare a competenţei şi de emitere a unei soluţii de clasare vădit nelegale. O manevră tipică şi pentru alte dosare, pentru aducerea în zona controlată”.

Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, definitiv, cererea de redeschidere a Dosarului „10 August”. Decizia a stârnit valuri de revoltă printre cetăţeni.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.