Supărată nevoie mare că inculpata Elena Udrea a fost fotografitată alături de infractoarea Alina Bica în Costa Rica, Nuți a ținut morțiș să o facă pe aroganta. Nu i-a ieșit pentru că internauții au dat cu ea de pământ.

In lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii pro Sistem au gasit ce sa “share-uiasca”. Poze cu mine si Alina in Costa Rica. Daca stiam ca intereseaza pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar si din cabinetul ginecologului. 
Dar, ca sa satisfac placerea unora de a manca rahat si pentru a-i scuti pe romanii cu care ne intalnim pe la pizza sa ne faca poze pe furis, de maine ma ocup sa aveti un raport in imagini al prezentei mele aici”, scrie Udrea pe Facebook.

Comentariile la această postare sunt demențiale:

”Se recunoaște ușor ca e sarcină de gemeni, după bronzul pielii! Nu ne mirăm deloc ca nu ti permite ginecologul să zbori cu avionul, în starea asta avansată de sarcină! Poate totuși iti faci timp, după ce feți, bineînțeles, și treci și pe la Târgșor, or sa se bucure să te revadă!

Stiu o vorba : sunt nevinovat…mor cu ei de gat ! Dar …si dragnea se jura ca nu fura , dar …are vreo 23 milioane de euro in gura ! Pe putin !
Asa ca….degeaba te dai nevinovata, doar incerci sa scapi ! Istoria nu te iarta totusi…

Bravo, doamna Udrea! Noi, romanii adevarati, suntem ferm convinsi ca dumneavoastra in cei peste 10 ani de politica nu ati bagat mana in „borcanul cu miere” iar milioanele alea de euro pe care le aveti, desi nu le puteti justifica, sunt rodul muncii cinstite.
Sunt la fel de convins de treaba asta cum sunt convins ca de fapt, Kovesi e geloasa pe gentile alea scumpe, deaia ca ancheteaza

Desigur, e o coincidenta ca sunteti amandoua urmarite penal si ca amandurora vi se apropie termenul si ca sunteti amandoua in Costa Rica. Coincidenta cam la fel de mare cu faptul ca politistii si procurorii erau santajati cu un montaj Antena 3 in care erati implicate amandoua si coincidenta la fel de mare cu faptul ca amandurora vi s-a schimbat judecatoarea din complet….

Băi, să mor eu dacă m-a interesat vreodată persoana ta sau a ăleilalte încălțate, dar când știu că ați cam fugit de justiție cu niște bani furați mi-a crescut brusc interesul.
Nu mai spun că mă abțin cu greu să-ți răspund cu măsura obrăzniciei tale de a răspunde unor oameni care te-au cam prins cu minciuna.
În rest, numai de bine.
Haide pa!

Nenorcito ne sfidezi pe toți și nu ai pic de rușine și tu și cealaltă nenorcita. Ai să vezi când copii tăi vor crește în românia pe care tu și clica ta de hoți ați nenorcito sper din suflet să sufere și copii tăi așa cum suferim noi Poporul datorită ție și celor din jurul tău.

O persoana care a candidat la prima functie in stat ar trebui sa inspire, in public cel putin, respect, diplomatie si multa decenta in orice context si mult timp, nu doar pana la finalul votului. Ce trist ca citesc asa ceva din partea unei femei care ar fi dorit sa devina presedinte. E ca si cum anulati potentialul femeii din Romania. Foarte dezamagitor.
PS: Merkel, sotia lui Obama, chiar si a lui Trump nu ar face niciodata astfel de afirmatii. Si nu este vorba de functie, mai degraba de multa educatie.

Aș putea să scriu frumos,ordonat și cât se poate de corect gramatical,însă n-am niciun chef și mi-e atât de lehamite, încât am să mă rezum la clasicul „ALUPIGUS” doamnă!!!”, iar lista comentariilor de genul acesta pare că nu se mai termină.

Nu uita să semnezi PETIȚIA pentru dizolvarea Partidului Social Democrat! CLICK AICI!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.