Guvernul s-a „îmbogăţit” cu un nou demnitar. Premierul Nicolae Ciucă a numit-o pe Cristina Mirela Nedelcu (PSD Vrancea) în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Culturii, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, scrie Epochtimes-romania.com.

Nedelcu este consilier local PSD Focşani şi conduce, de mai mulţi ani, Şcoala Postliceală Sanitară de stat „Hippocrate”. Este profesor de chimie şi soţia unui fost consilier judeţean PSD – Gabriel Nedelcu.

Potrivit G4Media, noul subsecretar de stat a devenit cunoscută în 2018, după ce în spaţiul public a ieşit informaţia că aceasta le-a cerut profesorilor de la Şcoala Postliceală unde ea era directoare să adune cât mai mulţi elevi pentru mitingul PSD organizat de Liviu Dragnea împotriva „statului paralel”. Elevilor li se spunea că trebuie să meargă la miting, plecarea fiind programată sâmbătă, 9 iunie, la ora 15.00, la sediul şcolii, iar întoarcerea acasă urmând să se producă în noaptea de sâmbătă spre duminică, transportul fiind asigurat cu autocarul şcolii, potrivit presei locale.

Reamintim că la respectivul miting, Dragnea a ţinut să facă o adevărată demonstraţie de forţă prin numărul mare de participanţi prezenţi. La acel eveniment, social-democraţii i-au numit pe magistraţi „şobolani”.

Contactată de G4Media, Cristina Nedelcu a confirmat numirea, însă a precizat că se află la oră şi că nu mai poate da detalii despre competenţele care au recomandat-o pentru respectiva funcţie.

Credeți că ar trebui să i se interzică Dianei Șoșoacă să mai dețină o funcție publică pentru cel puțin 10 ani?

View Results

Loading ... Loading ...