De ce este o manipulare sinistră acest Referendum? Simplu! Cine a avut curiozitatea să caute pe atotștiutorul Google asemenea informații, ar fi descoperit că poate număra pe degete cazurile în care cluplurile gay adoptă copii (da, cuplurile gay pot adopta copii, asta în caz că nu v-a interesat acest subiect). Iar aici vorbim de adopții făcute pe parcursul mai multor ani. Din păcate, când vine vorba de copiii abandonați de familiile tradiționale, ne confruntăm cu un adevărat dezastru. 

Peste 10.000 de copii sunt abandanaţi de părinţi anual, principala cauză a acestui fenomen fiind sărăcia, potrivit unei statistici a Autorității Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA).

În familiile tradiționale din România sunt semnalate anual peste 11000 de cazuri de abuz, neglijare și exploatare. O cifră imensă, dar nicidecum reală: același studiu reflectă că la fiecare caz raportat ar exista 100 de cazuri neraportate. Deci, rotunjind, peste 1,000,000 (un milion) de copii din România au fost abuzați, neglijați și exploatați în familiie tradiționale. Nu pare neverosimil, când citești că 60% din populație se declară tolerantă față de comportamentele violente din adrul familiei. Adică Nu-l bat că vreau eu, îl bat că merită! sau Las’ că știi tu ce-ai făcut!

Și cu toate acestea, având toate aceste probleme de rezolvat (și multe altele), în anul de grație 2018 (secolul 21) pe noi ne macină cel mai tare grija definirii familiei ca fiind compusă DOAR dintr-un bărbat și o femeie.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.