Un reprezentant PSD intr-o sectie de votare din Bucuresti a lasat un comenmtariu fabulos pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea la o postare in care aceasta se plangea ca a fost furata la alegeri, scrie Aktual24.ro.

Pesedistul spune ca a numarat vigilent de trei ori voturile si tot Nicusor Dan a avut mai multe. La final, pesedistul spune ca el „a muncit”, iar Gabriela Firea are „doar gura mare”.

Gabriela Firea, primarul inca in functie al Capitalei, a sustinut sambata ca prezenta scazuta la urne a afectat-o in lupta pierduta cu Nicusor Dan, dar acuza ca, pe langa procese verbale modificate, mii de voturi pentru ea ar fi fost anulate si „trecute fara temei la nule”. „Pentru a-mi fi continuat activitatea si proiectele, ne-au lipsit doar 30 de mii de voturi – foarte putin raportat la cele aproape doua milioane de bucuresteni cu drept de vot”, a scris Firea.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Relaxează-te puțin! Ascultă asta:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.