Valentin Dragnea, fiul președintelui PSD, se va căsători în curând. Nașul de căsătorie este un om de afaceri controversat, un miliardar din industria medicamentelor care ar avea legături și cu serviciile secrete, scrie aktual24.ro.

Informația despre nunta lui Dragnea junior a fost publicată sâmbătă de Libertatea. Ziarul a publicat inclusiv invitația la nuntă, care va avea loc la Palatul Snagov, un local exclusivist din București.

Valentin Ștefan Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, e milionar dinainte să fi împlinit 30 de ani. Are afaceri cu creșterea porci, cu pantofi de lux, are restaurant, nenumărate mașini și intenționează să intre pe piața imobiliară pentru a-și spori veniturile. El și ploieșteanca Gina Alexandra sunt împreună de peste 5 ani. Cei doi se vor cununa religios pe 26 august, la Biserica „Sfantul Elefterie” din Capitală, apoi vor petrece alături de invitați, la Palatul Snagov. Părinții spirituali ai celor doi sunt, potrivit invitației, Paul Sorin și Doina, precizează Libertatea.

Cine este Paul Sorin, nașul lui Dragnea junior

Nașul de căsătorie al lui Dragnea junior este Paul Sorin Stănescu, un controversat om de afaceri din industria medicamentelor. De numele său se leagă privatizarea dubioasă a Institutului Pasteur.

„Sorin Paul Stănescu este un personaj care a scăpat din mai multe dosare DNA, deși probele păreau să-l incrimineze. Într-un caz celebru, cel al privatizării institutului Pasteur, DNA refuză chiar să ofere orice fel de informații publice. Consecința neimplicării procurorilor anticorupție în cazurile în care apare Stănescu este că acesta a reușit să încheie mai multe afaceri imobiliare de succes în dăună mai multor instituții de stat”, se afirmă într-o amplă anchetă publicată de Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație (CRJI) privind afacerile lui Paul Sorin Stănescu.

Stănescu are legături strânse și cu serviciile de informații. Conform anchetei publicată de CRJI, soția generalului SRI Adrian Ciocîrlan, numit în 2016 adjunct al directorului Serviciului Român de Informații, a fost/este angajată la una dintre firmele lui Stănescu, Farmavet.

Paul Sorin Stănescu a fost implicat chiar și în organizarea unei partide de vânătoare la Giurgiu pentru fiul lui Donald Trump, președintele SUA.

„Sorin Paul Stănescu împreună cu fiica sa, Alexandra Cristina Roșu, patronează firma Danubius Hunters. Site-ul cu numele companiei (danubiushunters.com) a fost înregistrat de un anume Adrian Codreanu, care lucrează la departamentul IT al firmei Farmavet, societate aflată în portofoliul familiei Stănescu. De pe site aflăm că deține un domeniu privat de vânătoare în localitatea Singureni, din județul Giurgiu, care se întinde până în localitatea Călugăreni. ‘Vanatoarea în România poate fi organizată la cerere pentru vânători autorizați sau membri ai cluburilor de vânătoare din întreaga lume în conformitate cu legea romana’, se menționează pe site. Pe 5 mai 2017, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, anunța într-o conferință de presă că Donald Trump jr., fiul cel mare al președintelui Statelor Unite ale Americii Donald Trump, vânează pe un fond privat din localitea Singureni”, se mai afirmă în acheta jurnaliștilor de la CRJI.

Citește aici ancheta integrală privind afacerile dubioase ale lui Paul Sorin Stănescu.

Lupta lui Dragnea cu Statul Paralel:

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!