Cadoul făcut de Gabriela Firea tinerilor între 18 și 35 de ani îi costă pe bucureșteni 8,8 milioane de euro, potrivit anunțului de achiziție postat pe site-ul oficial de licitații. E vorba despre o sumă pe care Centrul pentru Tineret, aflat în subordinea Primăriei București, o va plăti pentru cazarea, masa și cursurile predate tinerilor trimiși în vacanță la mare pe banii contribuabililor, scrie G4Media.ro.

Până la acest moment nu a fost afișat numele câștigătorilor contractului de 8,8 milioane de lei, contract împărțit pe mai multe loturi (cazare în Neptun, Vama Veche, Costinești, Venus, Olimp).

Reamintim că Primăria Capitalei a lansat, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, cea de-a doua ediție a programului ” Școala de Vară”, desfășurată în perioada 5 August -29 Septembrie 2018, prin care studenții și tinerii cu vârsta între 18 – 35 de ani pot petrece 7 zile pe litoralul românesc, având cazarea și 3 mese pe zi gratuite. Este ultima din șirul lung de pomeni date de Primăria București diferitelor categorii de alegători, în timp ce investițiile în infrastructura orașului întârzie.

În urmă cu o săptămână, un alt cadou pe banii bucureștenilor a fost făcut de primărie cetățenilor peste 50 de ani, trimiși gratuit la mare în Grecia, într-o excursie all-inclusive de 8 zile.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!