Alexandru Arsinel implineste pe 4 iunie varsta de 81 de ani. El le transmite romanilor „sa faceti tot ce se poate ca sa fiti sanatosi” in conditiile in care a obtinut un rinichi nou sarind peste rand.

„La implinirea acestei varste, va indemn, nu oricum, ci cu sarcina: sa faceti tot ce se poate ca sa fiti sanatosi! Sa fiti optimisti! Sa nu renuntati niciodata la a va face planuri pentru ca rezolvarea acestora va prelungeste viata! Va doresc, din tot sufletul, viata lunga si multa sanatate!’ a declarat Alexandru Arsinel.

Actorul Alexandru Arsinel, care a fost supus unui transplant de rinichi in anul 2013, la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj, condus la acea vreme de medicul Mihai Lucan, a facut transplant in aceeasi zi in care se inscrisese pe lista de asteptare, in Registrul National de Transplant.

Arsinel a primit codul CUIANT (codul de inregistrare in Registrul National de Transplant) pe data de 28 august 2013, iar in aceeasi zi a facut transplant de rinichi, a declarat luni deputatul USR Emanuel Ungureanu, denuntatorul medicului Mihai Lucan la DIICOT.

In 2015, Arsinel s-a apucat si de politica, el inscriindu-se in partidul lui Gabriel Oprea, UNPR.

„S-a intamplat ca acum, mai spre sfarsitul anilor pe care poti sa-i aduni, mi s-a propus sa intru in UNPR, un partid care intr-un fel sau altul in ultimul an s-a detasat printr-o politica verticala, corecta, dreapta, cu anumita coloana vertebrala pe care o datoram si presedintelui, sau mai ales presedintelui, domnului Oprea, care a rezistat multor provocari si tentatii si si-a mentinut linia cu care a debutat in partidul UNPR.

Mi-a placut treaba asta si atunci, la propunerea domniei sale, si eu si Vasile Muraru am acceptat sa ne depunem adeziunea pentru a intra in UNPR. Ne-a propus dl. Oprea si nu ne-a promis nimic. Ne-a propus fara sa ne promita nimic, decat sprijinul in realizarea unor obiective serioase si necesare”, a explicat Arsinel.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here