”Si uite cum in timp ce fostul presedinte isi pregateste cartile pentru Congresul PMP si pare hotarat sa joace totul pe ultima carte politica aflata la indemana, cea a Unirii, sursele noastre sustin ca un serviciu secret da ca sigura o recenta vizita a lui Traian Basescu in Costa Rica,la mijlocul lunii martie, pentru a o vedea pe Elena Udrea, fie si pentru putin timp”. scrie Cătălin Tache în național.ro.

Cum lumea s-a cam sesizat de absența lui Băse, într-o publicație online a serviciilor a apărut brusc informația că fostul președinte ar fi fost la mijlocul lui martie la Paris, la un control. Desigur că este greu de judecat gestul acestuia de a trage o fugă tocmai până în Costa Rica, cu toate că a făcut-o în stil incognito și Elena Udrea nu este totuși pe lista persoanelor ”most wanted”, astfel că nu există nicio complicație juridică a unei astfel de intâlniri.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

6 COMENTARII

  1. Dragnea si Grindeanu sunt parintii revoltei colective din Romania.Aveam nevoiede asa ceva.Acum sa mergem mai departe.Societatea civila a aratat ca romanii nu doresc coruptie.Emult si greu.avem nevoie de repere morale.Le avem ca Mihai Sora,nu a trait aici in zadar.

    • Dragnea este un jefuitor de tara, iar cei care-l sustin au dosare penale in mod SIGUR, si tot in mod cert va ajunge in puscarie cu tot matrapazlacul din parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.