Dacnews.net te provoacă iar. Vrem acces la cultură, NU Acces Direct!

Într-o ţară normală, un trust media nu ar avea tupeul să promoveze constant manipularea, minciuna, prostia, mizeria și mai ales incultura. Cu toate acestea și din păcate, Simona Gherghe, prin intermediul deșeului mediatic ACCES DIRECT, le umple capul zilnic cu prostie, minciună și incultură românilor simpli. Acceasi români care se vor prezenta la urne și vor decide prin vot viitorul nostru și al țării.

Declarația unui membru al CNA vis-a-vis de emisiunea ACCES DIRECT: ”Dacă stai să scormoneşti în toate gunoaiele, o să găseşti oameni cu tot felul de apucături, dar nereprezentativi. Nu numai că sunt dejecţii, dar sunt de un infantilism cumplit. Ce se întâmplă e o ţigănie, nu în sensul rasial al cuvântului!

Acces Direct, un adevărat gunoi mediatic

”Acces Direct, emisiunea unde orice e posibil. Să transmiţi o asemenea greţoşenie la o oră de maximă audienţă, când toată lumea ajunge acasă de la muncă şi mulţi iau masa, mi se pare mult prea mult. Asta chiar le întrece pe toate”, scria pe blogul său Vasile Manu.

Pagina de Facebook al acestui ”gunoi mediatic” înregistrează peste 1,8 milioane de aprecieri. În acest sens, dacnews.net te provoacă să raportezi către Facebook această pagină pentru a fi închisă. Așa cum pagina de Faebook a postului TV Antena 3 (peste jumătate de milion de aprecieri – n.r.) a fost închisă pentru FAKE NEWS, putem închide și această pagină care promovează prostia, manipularea, mizeria, minciuna și incultura.

CLICK AICI și raportează pagina de Facebook Acces Direct – https://www.facebook.com/accesdirect/

VIDEO – Click aici pentru a vedea cum se raportează

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.