Avocatul Poporului, Renate Weber, a anunțat miercuri seara la Antena 3 că s-a autosesizat în cazul „târârii”, în cătușe, în fața presei a Sorinei Pintea, scrie aktual24.ro.

Sunt sondajele un argument pentru recrutarea primarilor PSD și ALDE pe care, tu PNL, îi acuzai că au furat din PNDL?

View Results

Loading ... Loading ...

”Ne-am sesizat din oficiu cand  in presa am vazut acest caz. (…) Pe noi ne intereseaza respectarea drepturilor, libertatilor fiecarei persoane.

Fiind vorba de o persoana care sufera de anumite boli, ne-am adresat Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti cu unele intrebari la care asteptam raspuns oficial. Este vorba de o persoana care a declarat ca sufera de anumite maladii, vrem sa stim in ce masura arestul este pregatit sa asigure masuri de detentie care sa nu agraveze starea de sanatate a unei persoane.

Am cerut explicatii in legatura cu procedura pe care o au ei si actul normativ cu privire la transporatea unei persoane detinute din arest catre spital. Inclusiv accesul in spital cum se face. unde este dus pacientul? Se intra pe la primirile obisnuite, pe la primire Urgente? Sa intelegem de ce o astfel de persoana este asteptata de presa.

Care sunt procedurile, protocoalele pe care le au pentru a respecta dreptul pacientului la confidentialitate.

Am formulat mai multe intrebari, sper sa primim repede raspunsuri oficiale, insotite de textele actelor nornative in baza carora s-a actionat”, a declarat Renate Weber la Antena 3.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.