Judecătorul anti-reformă și anti-DNA Marius Budă, mason în Loja Regulară Constantin Brâncoveanu Craiova și în Loja Regulară Cetatea Băniei Craiova, va fi numit membru în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) după ce președintele Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcție a Marianei Ghena, care iese la pensie. Potrivit surselor G4Media.ro, judecătorul Marian Budă are mari șanse să fie numit, apoi, și președintele al CSM, scrie Ziaristii.com.

Aceasta este o nouă penetrare a structurilor de la vârful Puterii statului român de către masoni, în scurtul răstimp trecut după venirea PSD la guvernare. Ministrul de Finanțe pus de PSD, Adrian Câciu, este și el mason. La fel și purtătorul de cuvânt al Guvernului, ONG-istul Dan Cărbunaru.

S-a descoperit că și ministrul de Finanțe al PSD, Adrian Câciu, și purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, au legături cu masoneria. După ce s-a aflat, ambii au declarat că s-au retras din Marea Lojă Națională

Foarte interesant este că aceste intrări ale masonilor în structurile de vârf ale Puterii se petrec tocmai odată cu intrarea PSD în Guvern. După 2017, site-uri conspiraționiste apropiate de social-democrați și armate de troli online au încercat să lege în plan imagologic USR de masoni, Soros, serviciile secrete etc. Cu toate acestea, abia după venirea PSD s-au făcut aceste numiri și tot acum s-au acordat bugete-record, nemaivăzute până acum, pentru serviciile secrete.

Adrian Câciu a făcut universitatea particulară Româno-Americană, neacreditată, dându-și licența la ASE București, după care, din 2005, “s-a lipit” la stat, de unde nu s-a mai dat dus, fiind plimbat prin diverse funcții pe la mai multe ministere. Se laudă în CV cu peste 600 de articole publicate pe teme economice. A uitat să menționeze însă în CV că a făcut parte din Marea Lojă Națională.

Și Dan Cărbunaru, posesorul unui ONG numit „Calea Europeană”, a făcut tot o universitate particulară – „Titu Maiorescu”. Nici el n-a dorit inițial să se afle că face parte din masonerie, confirmând însă informația după ce a fost făcută publică de jurnalistul Radu Tudor pe blogul său. Dan Cărbunaru a fost chiar purtător de cuvânt al Marii Loje Naționale. El a ajuns purtător de cuvânt al Guvernului actual la propunerea premierului liberal Nicolae Ciucă.

Interesant este că toată lumea, după ce inițial a „uitat” să treacă în CV apartenența la masonerie, a ținut apoi să precizeze, când s-a descoperit acest lucru, că totul e de domeniul trecutului. Atât Câciu, cât și Cărbunaru spun că acum tocmai se retrăseseră din masonerie când au fost puși în funcții la Guvern.

Noul membru al CSM face parte și dintr-o asociație foarte vehementă împotriva DNA. În octombrie 2020, Adrian Mititelu îl acuza că este marioneta afaceristului Mihai Rotaru, „regele” despăgubirilor de la stat din drepturi litigioase

În ceea ce-l privește pe ultimul mason cooptat la vârful puterii în România, judecătorul Marian Budă este din Dolj, comuna Leu, și membru al Asociației Magistraților din România – o organizație foarte vehementă împotriva DNA. Budă este judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) și va veni la CSM pe locul lăsat liber de judecătoarea Ghena.

În luna octombrie 2020, Adrian Mititelu, patronul ajuns între timp după gratii al echipei de fotbal FCU Craiova 1948, l-a acuzat pe judecătorul Marian Budă, de la Înalta Curte de Casație și Justiție, că e omul de paie al afaceristului Mihai Rotaru, „regele” despăgubirilor de la stat din drepturi litigioase și patronul rivalei CSU Craiova.

Până acum, Rotaru a fost de mai multe ori anchetat în dosare privind retrocedări ilegale, dar deocamdată a scăpat. „Judecătorul Budă de la ICCJ e omul lui Rotaru! I-a făcut viloi, are sediul firmei în casa lui. Am dovezi clare și le-am predat autorităților!”, a declarat Adrian Mititelu pentru Gsp.ro, în octombrie 2020.

Credeți că ar trebui să i se interzică Dianei Șoșoacă să mai dețină o funcție publică pentru cel puțin 10 ani?

View Results

Loading ... Loading ...